Ο Γιάννης Μασούρας έχει συμπληρώσει δύο εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα του Ολυμπιακού και η ζωή του, ήδη, έχει αλλάξει, όπως δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε από το Βέλγιο στην εφημερίδα Sportime. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μετακίνηση του από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας
Πώς είναι η μετακίνηση από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό;
«Όταν φεύγεις από την πέμπτη ομάδα της Ελλάδας και έρχεσαι στην πρώτη, είναι λογικό να δεις τελείως διαφορετικά πράγματα. Σε αντιμετωπίζει ο κόσμος πιο καλά. Σίγουρα, εδώ στον Ολυμπιακό, με υποδέχθηκαν όλοι με ανοιχτές αγκάλες. Θέλω να τους το ανταποδώσω και να τους κάνω όλους χαρούμενους, όπως και να πανηγυρίσουμε στο τέλος τους στόχους που έχουμε θέσει».

Γιάννη, πες μας τις πρώτες σου εντυπώσεις από το διάστημα που είσαι στην ομάδα.
«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε κάνει πολύ σοβαρή δουλειά αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που κάνουν προπόνηση τα παιδιά. Εγώ έχω ενταχθεί εδώ και δύο εβδομάδες στην ομάδα. Φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Σε όλα τα φιλικά, εκτός από αυτό με την Εουπεν, κερδίσαμε. Μας αδικεί το αποτέλεσμα γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, άσχετα αν ολοκληρώθηκε 0-0. Στο δεύτερο μέρος έγιναν κάποιες αλλαγές, ισοφαριστήκαμε με ένα περίεργο γκολ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα ανέβηκε να βάλει και άλλο τέρμα, αλλά το δεχθήκαμε εμείς. Μετά πιέσαμε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ».

Δεν είναι και εύκολο για μία ομάδα να δίνει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, μέσα σε διάστημα 16 ωρών. Ετσι;
«Μπορεί να μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει κούραση, ενώ έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Πιστεύω πως όλα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο όταν πρέπει».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Πέδρο Μαρτίνς;
«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο κ. Μαρτίνς. Η φιλοσοφία του είναι πολύ καλή και όλοι οι παίκτες έχουμε καταλάβει τι ακριβώς ζητάει. Από εκεί και πέρα, όλα θα βγουν στο γήπεδο».

Τα 100 μέτρα σε πόσο τα κάνεις;
«Τα 100 μέτρα (γέλια); Οταν τα έκανα, τα έτρεχα σε 10.80!».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top