Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο Βασίλης Πάνος. Ο νεαρός τεχνικός που είναι κάτοχος UEFA A’, βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών της ΑΕΛ και μάλιστα τις τελευταίες δύο χρονιές ήτανε και προπονητής της Ακαδημίας Γυναικών της ΑΕΛ με σημαντική συνεισφορά στην ανάδειξη νεαρών αθλητριών ενώ παράλληλα είχε και ενεργό ρόλο συνεργάτη στην Γυναικεία ομάδα από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της, είτε σαν ειδικός αναλυτής αγώνων είτε σαν scouter. Πρόκειται για μία ιδανική επιλογή ενός νεαρού και φιλόδοξου τεχνικού με πολύ όρεξη για δουλειά, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τόσο τον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου όσο και το ρόστερ της ομάδας και έρχεται να καλύψει επάξια το κενό του Νίκου Γκαλίτσιου και να συνεχίσει το έργο του.
Η διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει σε αυτόν το νέο ρόλο και εύχεται η παρουσία του στην ομάδα να σημαδευτεί με πολλές επιτυχίες.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι ανανεώσεις του υπάρχοντος ρόστερ με τις περισσότερες αθλήτριες να παραμένουν στην ομάδα. Στα μεταγραφικά η ομάδα, εκτός από 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις που έχουνε προκύψει, θα προσπαθήσει κυρίως να αντικαταστήσει όσες αθλήτριες αποχωρήσουν ενώ αρκετές θα είναι και φέτος οι αθλήτριες που θα προωθηθούν από την Ακαδημία. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου και η λειτουργία της Ακαδημίας Γυναικών στις αρχές Σεπτεμβρίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top