Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, με αφορμή το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας:
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είμαστε δύο βδομάδες τώρα, οπότε υπάρχει κούραση, δεν υπάρχει φρεσκάδα και φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο. Έχει πολύ δουλεία, τουλάχιστον βελτιωθήκαμε στο δεύτερο και προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Αυτό που είπα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, είναι νωρίς έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα ξεκινά τέλη Αυγούστου, οπότε έχουμε όλο το χρόνο για να είμαστε ποιο φρέσκοι ποιο μετά και έτσι να μάθουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής, ακόμα πιο καλά. Υπάρχει μια καινούργια ομάδα, καινούργιοι παίκτες, οπότε όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε το κάνουμε, τόσο καλύτερα για εμάς».

Θα είναι διαφορετική η ομάδα σε σχέση με πέρυσι;
«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, από εκεί και πέρα γνωρίζεται ότι όταν έρχονται παίκτες, χρειάζεται χρόνος, οπότε το θετικό είναι ότι αργεί το πρωτάθλημα, οπότε αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει χρόνος να μάθει ο ένας τον άλλο και να μάθουμε ακριβώς τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή. Οπότε θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος και εξαρτάται από εμάς καθαρά, από εκεί και πέρα θα δούνε και οι παίκτες οι καινούργιοι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top