Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, στο Καρπενήσι. Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μόρας
«Το αποτέλεσμα δε μας αρέσει γιατί δεχθήκαμε γκολ από ένα δικό μας λάθος. Γι' αυτό όμως γίνονται αυτά τα παιχνίδια προετοιμασίας, ώστε να μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Η παρουσία μας ήταν θετική. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει εμείς πρώτοι γκολ και να είχαμε νικήσει. Είμαστε όμως κουρασμένοι, αφού τώρα τελειώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Έχουμε δύο μέρες ξεκούραση και πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα φιλικά».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:
«Ήρθαν νέοι παίκτες, έφυγαν κάποιοι άλλοι και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο η ομάδα. Υπάρχει όμως χρόνος και θα τα βελτιώσουμε όλα για να είμαστε έτοιμοι. Το που μπορούμε να φτάσουμε δεν το ξέρω. Σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους, αφού δεν υπάρχει κατι ωραιότερο από το να συμμετέχεις σε έναν τελικό. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το όνομα της ομάδας, το σήμα της, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Γι' αυτό πρέπει να έχουμε πάθος, διάθεση και θέληση για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top