Κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Δημητρίου Κανελλάκη δέχθηκα να μιλήσω στην εκπομπή του και να σχολιάσω την δήλωση του Υπουργού κ. Γιώργου Βασιλειάδη «εάν δεν δεχθούν τους 12 καλό καλοκαίρι». Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, η οποία διήρκησε πέρα των 20 λεπτών, χρησιμοποίησα ως επιχείρημα, για το ότι δεν θα δεχθούμε στην SUPERLEAGUE το σχέδιο Βασιλειάδη, την προσωπική αξιοπρέπεια των ιδιοκτητών, αλλά και το γεγονός ότι το σύνολο των συναδέλφων που επί χρόνια είμαστε στην SUPERLEAGUE έχουν δαπανήσει πακτωλό χρημάτων από την περιουσία τους και δεν θα δεχθούν να διαλύσουν τις ομάδες τους, αφού θα υποβιβαστούν έξι ομάδες για ένα αβέβαιο τηλεοπτικό συμβόλαιο δύο (2) ετών.
«Είπα επί λέξη», εκτός του ΟΦΗ, που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του και του ΑΡΗ, που περιμένουμε να δούμε τις συμπεριφορές του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, δηλαδή των δύο ομάδων που φέτος ανέβηκαν στην SUPERLEAGUE και δεν τους γνωρίζουμε, οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες έχουν αποδείξει την αξιοπρέπεια τους.
Δυστυχώς τα στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ, όπως επιβάλλει ο νόμος το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο αποδεικνύει τα όσα αναφέρω ανωτέρω, αντί να δημοσιοποιήσουν στο site του σταθμού το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων μου, δεν θέλω να πιστεύω σκοπίμως για τον κ. Καρυπίδη, δεν απέδωσαν σωστά το περιεχόμενο των δηλώσεων μου, αλλά δικό τους συμπέρασμα των όσων είπα και με εμφάνισαν ότι δήθεν άφησα υπονοούμενα για τους ιδιοκτήτες του ΟΦΗ και του ΑΡΗ, γεγονός το οποίο είναι εντελώς ανακριβές.
Είμαι άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά και κάνω αυτή την δήλωση, γιατί σέβομαι την ιστορία τόσο του ΟΦΗ, όσο και του ΑΡΗ, γιατί έχω την άποψη ότι εάν δεν έχεις συγκεκριμένα αρνητικά στοιχεία που να αφορούν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και ειδικά ενός ιδιοκτήτου μιας ΠΑΕ με ιστορία και χιλιάδες οπαδούς, δεν έχεις το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή ή ανέντιμο και ανήθικο.
Με την παρούσα ανακοίνωση μου ζητώ από τους υπευθύνους του σταθμού ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS να χρησιμοποιήσουν το ακριβές ηχητικό ντοκουμέντο και όχι μια φράση, η οποία χωρίς τα προηγούμενα ή επόμενα δημιουργεί διαφορετικές εντυπώσεις κι έχει πιθανώς άλλα νοήματα.
Είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος ο κ. Δημήτριος Κανελλάκης στην εκπομπή του θα κάνει τις σχετικές διευκρινίσεις.
Συγχρόνως ζητώ από τον κ. Καρυπίδη να ζητήσει συγνώμη για τις αναρτήσεις του που με αφορούν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top