Σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όπου θα συζητηθεί το κρίσιμο θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά και των ομάδων που είναι τηλεοπτικά άστεγες. Αναμένεται επίσης να γίνει συζήτηση και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Πέρα από τα κεντρικά θέματα που θα συζητηθούν, θα πραγματοποιηθεί και εγγραφή των νέων μελών, δηλαδή του ΟΦΗ και του Άρη, που ανέβηκαν από την Football League μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας τις προηγούμενες μέρες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως θα αποφασιστεί επίσης η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων ανδρών και υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Εγγραφή νέων μελών.
2. Θέματα διάρθρωσης και οργάνωσης πρωταθλημάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων και συναφή ζητήματα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης αγώνων.
3. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα την έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων ανδρών και υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
4. Θέματα κεντρικού συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου επόμενων αγωνιστικών περιόδων.
5. Διάφορα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top