Για τη 14η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την ιταλική Curinga και γνώρισε την ήττα με 1-0. Παρά τις ελλείψεις των Πατσέκο, Κερ, Χάβαρη καιν Παρκ, η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας τού Άντριου Παρκ. Η ήττα αυτή ήλθε μετά από 1.433 ημέρες, αφού η προηγούμενη ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, όταν είχε ηττηθεί εντός έδρας πάλι με το ίδιο σκορ από την πορτογαλική P.C.L. C. Η ΑΕΛ περέμεινε αήττητη για εξήντα δύο (62) αγώνες! Από την ίδρυσή της, επί συνόλου ενενήντα επτά (97) αγώνων αυτή η ήττα ήταν μόλις η δέκατη για την ΑΕΛ της ξενιτιάς.

«Αυτό το παιχνίδι ήταν αφιερωμένο στη μητέρα του αδελφού μας Άντριου Παρκ. Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς, ο οποίος συνέχισε με τα εξής σχόλια:
«Είναι πραγματικά απλό. Παίξαμε καλύτερα από αυτούς, είμασταν καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από μία που σημαίνει πολλά. Τον πίνακα του σκορ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να μην προσπαθούμε να σκοτώσουμε τη μπάλα. Απλά τη χτυπάς και πάει μέσα. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι μας με τη Scottish. Τα συλλυπητήριά μου στον Άντριου Παρκ για τον θάνατο τής μητέρας του. Είμαστε όλοι εδώ για εσένα αδελφέ και σε περιμένουμε να επιστρέψεις».

Η ΑΕΛ ταξιδεύει στο Scotia Park όπου θα δώσει τη μάχη για την πρώτη θέση με αντίπαλο τη Scottish, την προσεχή Τετάρτη, 22 Αυγούστου, 18:00. Όπως φαίνεται από το βαθμολογικό πίνακα, μετά από την ήττα η ΑΕΛ βρέθηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας αγώνα λιγότερο, και η προσεχής αναμέτρηση είναι ντέρμπι κορυφής και αγώνας που, σε μεγάλο ποσοστό, ανακηρύσσει πρωταθλητή περιόδου.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top