Ένας ακόμα πρώην «βυσσινί» παίκτης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, επιλέγοντας το πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα την ομάδα των Τρικάλων. Η διοίκηση των Τρικάλων ανακοίνωσε το Σάββατο (11/08) την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπού, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε δανεικός την σεζόν 2017-2018, αλλά είχε χάσει μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω τραυματισμού. Η ανακοίνωση των Τρικάλων:
«Στον ΑΟ Τρίκαλα εντάχθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕ Λάρισας ο Δημήτρης Καπός. Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα. Ο Καπός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κανάρη Χίου. Στη συνέχεια έπαιξε σε Οπούντιο Μαρτίνου στην Γ΄ Εθνική, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, ενώ πέρυσι ήταν ως δανεικός από την Λάρισα στον ΑΟ Τρίκαλα. Δυστυχώς την 9η αγωνιστική στον αγώνα με την Βέροια στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην ΑΕΛ, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον επέστρεψε στον ΑΟΤ με ελεύθερη μεταγραφή».
Μετά την υπογραφή του ο Δημήτρης Καπός δήλωση: «Να ευχηθώ πρώτα υγεία, να έχουμε δύναμη. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΟ Τρίκαλα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top