Για την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 αναβλήθηκε η έγκριση των προκηρύξεων της Super League και της Football League από την ΕΠΟ,  με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία. Το πρωτάθλημα της Superleague ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 και οι ομάδες θα πληροφορηθούν μια μέρα πριν πόσες ομάδες θα πέσουν στην Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:
* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.
* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της SuperLeague.
* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.
* Να ανανεωθούν για έναν (1) ακόμα χρόνο οι παρακάτω συμβάσεις ομοσπονδιακών προπονητών:

Εθνική ανδρών:
Φάνης Κατεργιαννάκης – προπονητής τερματοφυλάκων
Γρηγόρης Μπιζάς – γυμναστής
Σταμάτης Αντωνίου – αναλυτής
Θρασύβουλος Παξινός -- διατροφολόγος

Εθνική ελπίδων:
Αντώνης Νικοπολίδης – προπονητής
Στέφανος Αιβαλιώτης – προπονητής τερματοφυλάκων
Μιχάλης Ιορδανίδης – γυμναστής

Εθνική νέων:
Γιάννης Γκούμας – προπονητής
Νίκος Καρύδας – γυμναστής

Εθνική παίδων:
Νίκος Κεχαγιάς – προπονητής
Άγγελος Ζαζόπουλος – γυμναστής
Κώστας Μιχαηλίδης – αναλυτής (εθνική νέων/παίδων)

Εθνική γυναικών-νεανίδων-κορασίδων:
Αντώνης Πριόνας – προπονητής
Δημήτρης Μπατσίλας – γυμναστής
Γιώργος Παπακώστας – βοηθός προπονητή

* Να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι αρχαιρεσιών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. της 27ης Αυγούστου 2018. Υποψήφιοι ως τακτικά μέλη είναι οι κκ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας) και Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας). Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι κκ. Δαβής (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ευσταθίου (Χαλκιδικής).
* Να ανανεωθεί η σύμβαση χορηγίας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τα επόμενα 2+2 χρόνια.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top