Σε εξ αναβολής αγώνα για τη 13η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL, η ΑΕΛ Καναδά συνέχισε να κυριαρχεί των αντιπάλων της, που αυτή τη φορά ήταν οι Σέρβοι οι οποίοι έχουν κοινή έδρα με τους «βυσσινί». Το τέρμα των Σέρβων προέκυψε από αμφιλεγόμενο χέρι. «Η μπάλα χτύπησε στο επάνω μέρος του στήθους του Κέλλυ. Δεν γνώριζα ότι αυτό αποτελεί μέρος του χεριού ή του βραχίονα», δήλωσε σαρκαστικά ο προπονητής της ΑΕΛ. Οι Σέρβοι ακούγονταν να λένε για την ΑΕΛ «είναι πολύ γρήγοροι και πολύ έξυπνοι».
Η ΑΕΛ ανέθεσε την αρχηγία γι’ αυτόν τον αγώνα στον Άντριου Παρκ και αφιέρωσε τον αγώνα και τη νίκη στη μητέρα του που απεβίωσε πρόσφατα. «Ο Άντριου είναι πολύ ιδιαίτερος παίκτης και ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε», ανέφερε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγούνταν 4-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ διατήρησε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Οι Σέρβοι που νικήθηκαν σε όλους τους τομείς βρέθηκαν με τα κεφάλια κάτω να κυνηγούν τη μπάλα.

Τελικό αποτέλεσμα Σέρβοι-ΑΕΛ 1-7.
«Ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για εμάς απόψε. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν τραυματίστηκε κανένας απόψε. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Μαρκόνι. Οι παίκτες μας δεν έχουν χρόνο να ξεκουραστούν, θα αγωνιστούν ξανά σε 48 ώρες. Θα παίξουν με δύναμη θέλησης, προσήλωση και αγάπη για τη βυσσινί φανέλα. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Μαρκόνι», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Σαρέιντορ (3), Άντριου (2), Νας, Κέλλυ.
Η ΑΕΛ επιστρέφει στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου, ως γηπεδούχος αυτή τη φορά, αντιμετωπίζοντας σε λιγότερο από 48 ώρες (Τετάρτη, 20:30) την ιταλική Μαρκόνι.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά:
ΠΙΣΩ ΣΕΙΡΑ: Γκλεν Κέλλυ, Κάρλος Μελέντες, Μπράιαν Νας, Τζέσε Κέιμπλεκ, Άλι Μούσα, Άντριου Παρκ, Μίλτον Γουγουλιάς (προπονητής), Τζον Μιχαλόπουλος (προπονητής)
ΜΕΣΑΙΑ ΣΕΙΡΑ: Στιβ Βεργυρής, Άμπντο Χαλμπουνί, Σκοτ Μιούλερ, Σον Γιούζ, Μπράιαν Σαρέιντορ
ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΣΕΙΡΑ: Κυριάκος Γουγουλιάς, Λαρίσσα Γουγουλιάς, Βασίλης Γουγουλιάς, Παναγιώτης Βεργυρής
Απουσιάζουν: Πατσέκο, Σιλντόφσκι, Κερ, Χάβαρης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top