Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλέριαν Ισμαέλ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Superleague, απέναντι στην ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Βαλέριαν Ισμαέλ:
«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση απόψε επειδή χάσαμε το ματς. Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε νευρικά, είχαμε αρκετά μέτρα πίσω και όχι μπροστά όπως θέλουμε. Υπήρχε μια φάση που θα μπορούσε να είχε καθορίσει το παιχνίδι με την κόκκινη, δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια άτυχη φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μετά αρχίσαμε να πιέζουμε, κρατήσαμε την μπάλα και είχαμε φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερη η εικόνα μας απλά μας έλειπε αυτός που θα έβαζε το γκολ. Ήταν ένα περίεργο ματς, ίσως η ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το άτυχο για εμάς, ότι δεν σκοράραμε».

Για τις επιλογές του και τις τρεις αλλαγές που διακρίθηκαν: 
«Ο Τριάδης ήταν τραυματίας και γι' αυτό μπήκε ως αλλαγή. Ο Πέδρο κι ο Οριχουέλα ήταν τρεις μέρες με την ομάδα, θα ήταν ρίσκο να τους ξεκινήσουμε, δεν έχουν μπει τακτικά στην ομάδα σε αντίθεση με τον Λούκιτς που είχε κάνει προετοιμασία με την Μπράγκα και μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πιο έτοιμος, και γι' αυτό ξεκίνησε. Επίσης, δεν είχαμε την δυνατότητα να αλλάξουμε κάποιον παίκτη μπροστά. Χρειαζόμαστε κάποιον να μας βοηθήσει γιατί ύστερα από ένα σημείο μπορεί να μην έχω κάποια άλλη λύση. Φυσικά χάνουμε όλοι μαζί, εγώ έχω πάρει κάποιες αποφάσεις με το προπονητικό μου επιτελείο».

Αν εκτός από το Σικαμπάλα περιμένει την προσθήκη ενός στράικερ, απάντησε μονολεκτικά «ναι», ενώ για τον αριθμό των μεταγραφών που αναμένει είπε: «Σίγουρα χρειαζόμαστε δυο μεταγραφές . Ήταν δύσκολο να δουλέψουμε στην προετοιμασία λόγω απουσιών».

Ποτε θα είναι έτοιμη η ομάδα; 
«Όταν προπονηθούν όλοι οι παίκτες. Θυμάμαι κάναμε προπόνηση με 14 παίκτες, στη Λαμία ήμασταν αποστολή με 14 παίκτες. Είδα πολλά θετικά πράγματα σήμερα και πιστεύω πως παίκτες όπως ο Τριάδης μπορούν να το κάνουν αυτό που είδαμε. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι απο την επόμενη εβδομάδα. Βλέπουμε ότι έχουμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, όπου σήμερα εκεί κυριαρχήσαμε. Το ίδιο συνέβη και στα φιλικά - ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε μια νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση».

Για τις μεταγραφές και αν υπήρχε οργάνωση: 
«Ήμασταν οργανωμένοι. Δεν το λέω μόνο σήμερα,  τις τελευταίες μέρες είχαμε αποχωρήσεις και όταν συμβαίνει αυτό χρειάζονται προσθήκες. Το είχα πει και μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο».

Για τους Πετσόνι-Σουλτς που είναι εκτός ομάδας ενώ ήταν επιλογές του: 
«Ήταν απόφαση της διοίκησης, πρέπει να τη δεχτούμε. Όταν φεύγουν πρέπει να έρχονται άλλοι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top