Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την ΑΕΛ, που έγινε στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» από τον προπονητή της ΑΕΛ, Σωτήρη Αντωνίου. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου
«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πήραμε μία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ήμασταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ δίχως να απειληθούμε καθόλου στο ματς, παρά μόνο από μεγάλες πάσες. Από τη πλευρά μας δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας σωστά τακτικά και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή, κάναμε άλλη μία για να κλείσουμε τους χώρους. Εκεί κλειδώσαμε το ματς, ο Απόλλων είχε ανούσια κατοχή και μπορούσαμε με Πίτι και Ντέλετιτς να κάνουμε το 0-2. Πήραμε μια νίκη σε μια έδρα που η ΑΕΛ να πανηγυρίσει από το 1986», είπε καταρχήν ο Αντωνίου.

Για το αν δίνει ώθηση αυτό το αποτέλεσμα: 
«Δίνει ώθηση στην ομάδα μας, η ΑΕΛ όπως όλοι γνωρίζετε έχει γράψει μεγάλη ιστορία. Αυτό το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλο όφελος γιατί φαίνεται ότι αποκτάμε νοοτροπία νικητή και τη χαμένη αίγλη. Μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε. Η ΑΕΛ δεν έχει ταβάνι, δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Βλέπουμε τα ματς ένα -ένα και θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας.Η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και φέτος πιστεύουμε πως θα κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είναι μία νέα ομάδα με νέα πρόσωπα. Πολλά από τα παιδιά είναι άγνωστα στον ποδοσφαιρικό χώρο, αλλά είμαστε μία ομάδα που στο τέλος θα κάνει μία διαφορετική χρονιά. Να ευχαριστήσω το κόσμο που ήρθε και μας στήριξε δίνοντας μία ιδιαίτερη πνοή στο τέλος».

Για το πρόβλημα του Μόρα: 
«Ο Μόρας έχει ένα μυικό πρόβλημα, θλάση όπως ειπαν οι γιατροί και ίσως μείνει εκτός για έναν μήνα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top