Ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά, Μίλτον Γουγουλιάς, είναι και προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου των παιδιών του, στην ομάδα Forest Green FC. Η παιδική ομάδα ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική περίοδο το Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, κερδίζοντας το πρωτάθλημα. Τα παιδιά του προπονητή, ο Τζακ και ο Μπίλι Γουγουλιάς κατέκτησαν προσωπικά έπαθλα, ο μεν πρώτος του Αμυντικού Παίκτη της Χρονιάς, ο δε δεύτερος το Χρυσό Παπούτσι του Πρώτου Σκόρερ με είκοσι έξι (26) τέρματα σε δεκατρείς (13) αγώνες. Ο Μίλτον Γουγουλιάς ανέφερε για την επιτυχία της ομάδας:
«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ομάδας. Πάλαιψαν σκληρά, μόχθησαν πολύ και ποτέ δεν τα παράτησαν κατά τη διάρκεια της περιόδου.
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το αξίζατε!!! Είναι μεγάλη ικανοποίηση να παρακολουθείς την εξέλιξη των παιδιών στο ποδόσφαιρο. Έχουμε κάποια πολύ ταλαντούχα παιδιά. Αν συνεχίσουν να προπονούνται και να δουλεύουν σκληρά, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην Ευρώπη.

Μιλώντας προσωπικά, φυσικά είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, τον Βασιλάκη (Μπίλι) και τον Κυριάκο (Τζακ). Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες με ισχυρές δυνατότητες και χαρίσματα στις θέσεις που αγωνίζονται. Ο Τζακ έχει προσληφθεί από το Toronto FC στο MLS να προπονηθεί και να παίξει στην ακαδημία τους. Αν τα παιδιά μου συνεχίσουν να δείχνουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, θα τα υποστηρίξω να πάνε όσο γίνεται πιο μακριά στο άθλημα.
Πρέπει να γελάσω επειδή ο Τζακ πάντα με ρωτάει αν μπορεί να παίξει στην ΑΕΛ, στην Ελλάδα. Φυσικά αυτό θα είναι το όνειρό μου. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε να παίξει το παιδί του για τη θρυλική ΑΕΛ.
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Forest Green. Είμαι πολύ περήφανος για τον καθένα σας».
Οι πρωταθλητές!
Πάνω στην πρώτη εικόνα βλέπετε τον προπονητή Μίλτον Γουγουλιάς με τα παιδιά του. Η Λαρίσα, με τον Μπίλι και τον Τζακ που κρατούν τα έπαθλα και τα μετάλιά τους.



Μπίλι Γουγουλιάς
- Έπαθλο Αμυντικού Παίκτη της Χρονιάς
- Έπαθλο Πρωταθλήματος
- Χρυσό Μετάλιο
Αγαπημένοι παίκτες: Ρομέλου Λουκάκου, Πολ Πογκμπά, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο


Τζακ Γουγουλιάς
- Έπαθλο Χρυσού Παπουτσιού (26 τέρματα σε 13 παιχνίδια)
- Έπαθλο Πρωταθλήματος
- Χρυσό Μετάλιο
Αγαπημένοι παίκτες: Κίλιαν Μπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν, Σάντι Κρίζμαν


Ο Τζακ Γουγουλιάς σε θέση κεντρικού επιθετικού ετοιμάζεται για το εναρκτήριο λάκτισμα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top