Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, ανοιχτό πρωτάθλημα MMSL, γήπεδο Scottish Club, 15η αγωνιστική, 18:00, Scottish A - ΑΕΛ. Το υποτιθέμενο από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της περιόδου μετατράπηκε σ’ ένα από τα ευκολότερα. Η ΑΕΛ Καναδά καλωσόρισε τον Παρκ στην αρχική ενδεκάδα, ο οποίος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Γιούζ, ενώ ο Σαρέιντορ μετακινήθηκε στην επιθετική γραμμή ως παρτενέρ του Άντριου. Το αποτέλεσμα ήταν αολά μαγικό. Οι Σκοτσέζοι ήταν αδύνατο να συναγωνιστούν σε ταχύτητα την ΑΕΛ, η οποία χρησιμοποιούσε όλο το γήπεδο μοιράζοντας τη μπάλα όμορφα. Οι Σκοτσέζοι είχαν δεχτεί δεκαέξι (16) τέρματα σε δώδεκα (12) αγώνες. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 6-2 και ξανά στην κορυφή έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τους Σκοτσέζους στο γήπεδό της στον εξ αναβολής αγώνα του πρώτου γύρου. Τρία τέρματα πέτυχε ο Άντριου και από ένα οι Βεργυρής, Σαρέιντορ και Μελέντες.

Ο προπονητής της ΑΕΛ έκανε τα παρακάτω σχόλια, μετά το τέλος του αγώνα:
«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την αποψινή τους εμφάνιση. Έπαιξαν το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ και εφάρμοσαν το σχέδιο του παιχνιδιού τέλεια! Το σκορ θα μποροΰσε εύκολα να είναι 11-2. Οι παίκτες μας εξέθεσαν τόσο τη μεσαία όσο και την αμυντική γραμμή των Σκοτσέζων, οι οποίοι ήταν μια απλή ομάδα.
Γνωρίζαμε τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού και ότι η κατηγορία ήταν ένα στοίχημα. Είμαστε σε καλή θέση, αφού είμαστε πρώτοι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Αλλά, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα και πάλι τον Άντριου Παρκ στην ενδεκάδα. Είναι πολύ ταλαντούχος και ιδιαίτερος παίκτης.
Αφήνουμε αυτή τη νίκη πίσω μας και κοιτάζουμε την επόμενη εβδομάδα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε τέσσερις αγώνες. Θα είμαστε έτοιμοι.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top