Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για μια ακόμη φορά ήταν καταιγιστικός. Ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε στο Postgame/FWS Radio, για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για το πρωτάθλημα της Superleague που ξεκίνησε, για την ΑΕΛ και τον Ιωνικό. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
Ο φετινός στόχος της ΑΕΛ;
Η ΑΕΛ στο τέλος του πρωταθλήματος να βρίσκεται μέσα στην πεντάδα, έχοντας γρήγορη ομάδα με μικρό ηλικιακό ρόστερ.

Κεφάλαιο Ιωνικός.
Κάποιοι έφτασαν στον πάτο την ιστορική αυτή ομάδα. Εγώ και ο γιος μου ο Χρήστος, θα κάνουμε πάλι μεγάλο τον Ιωνικό, ενώ θα βγάλουμε και παίκτες. Φυσικά και δεν θα αδιαφορήσουμε για την ΑΕΛ. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Με τον Ιωνικό θα γεμίσω τις ώρες μου με ποδόσφαιρο, όταν βρίσκομαι στην Αθήνα.

Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, οι κρίσιμες αποφάσεις για το ποδόσφαιρο παίρνονται μια μέρα πριν την σέντρα;
Η διοίκηση του ποδοσφαίρου και ο υπουργός είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να προαχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν έχουν παίξει ποτέ τους ποδόσφαιρο. Είναι στο παρασκήνιο για προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

Πώς βλέπετε το νέο πρωτάθλημα;
Θα είναι πολύ δυνατό με μεγάλες μάχες. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ελπίζω όμως να μην παίξουν ρόλο οι ομάδες δορυφόροι.

Ποιος είναι το φαβορί;
Όπως είδα τις ομάδες στα ευρωπαϊκά ματς, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Ωστόσο, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατοί και θα παλέψουν για τον τίτλο.

Πώς βλέπετε τη διαιτησία;
Νομίζω ότι θα πάει καλά. Ο Περέιρα και οι συνεργάτες του είδα να έχουν καλή πρόθεση για να μην υπάρξουν προβλήματα στο πρωτάθλημα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top