Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, αναφέρθηκε για τους στόχους των «βυσσινί» τη νέα σεζόν, αλλά και το φιλικό με τον Αρη, μιλώντας στο «Metropolis». Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας
Για το παιχνίδι Άρης-ΑΕΛ:
«Σίγουρα και οι δύο ομάδες έχουν κοινά σημεία. Είναι νέες ομάδες. Έγιναν πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι και πολλές μεταγραφές. Ο κόσμος και των δύο ομάδων πρέπει να ξέρει ότι χρειάζεται υπομονή, αλλά και εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έρθει η ομοιογένεια. Όσο αφορά την ομάδα μου πρέπει να κατανοήσουμε το τι θέλει ο προπονητής μας στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα τα φιλικά βοηθάνε αλλά δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα. Τα επίσημα παιχνίδια διαφέρουν κατά πολύ».

Για τον αγωνιστικό χώρο:
«Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός και άκρως επικίνδυνος. Δεν ξέρω αν φαινόταν από την κερκίδα αλλά πραγματικά ο χλοοτάπητας ήταν κακός και κατεβάσαμε ταχύτητα μετά από οδηγίες του προπονητή και των γιατρών. Ουσιαστικά για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Θα τον παρομοίαζα με κινούμενη άμμο. Προσωπική μου άποψη ότι ο αγώνας δεν έπρεπε να γίνει, αλλά καταλαμβαίνω ότι θα ήταν κρίμα για τόσο κόσμο και ήταν εντυπωσιακό το ότι ο κόσμος του Άρη έδωσε δυναμικό παρών. Η αλήθεια είναι πως δεν το απολαύσαμε όσο θέλαμε και ξέρουμε ότι ο κόσμος περίμενε περισσότερο θέαμα».

Τι να περιμένουμε από την ΑΕΛ την φετινή αγωνιστική περίοδο:
«Έγιναν αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με το περσινό ρόστερ. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και είναι πολύ ενθαρρυντικό αυτό, τα παιδιά θέλουν να δείξουν τι αξίζουν και διψάνε για ποδόσφαιρο. Τα σέβομαι και το ίδιο πρέπει να τα σέβεται όλος ο φίλαθλος κόσμος. Υπάρχει μεράκι σε όλους μας και όρεξη. Θα δείτε μια σκληρή ομάδα φέτος. Στόχος μας είναι να μην δεχόμαστε γκολ εύκολα και να είμαστε γρήγοροι στην επίθεση. Είναι σημαντικό να γίνει μία καλή αρχή.»

Για το πρόγραμμα της ΑΕΛ:
«Όλοι θα παίξουν με όλους, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, η καλή κλήρωση παίζει ρόλο αν την εκμεταλλευτείς σωστά. Ξεκινάμε με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ δύσκολα. Αρχικά θα κατεβούμε Αθήνα να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα και μετά τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο προπονητής μας ποντάρει πολλά στο να αρχίσουμε με το δεξί για ψυχολογικούς λόγους».

Για τον στόχο της:
«Στόχος μας είναι να ανεβούμε τουλάχιστον ένα σκαλί πιο ψηλά από πέρσι. Όσο λιγότερα λες τόσο το καλύτερο για σένα».

Για τον Θωμά Ναζλίδη:
«Βρήκα ένα αδελφό – που ποτέ δεν είχα -  μέσα από το ποδόσφαιρο.  Ο Άρης είναι τυχερός που τον έχει. Αγαπάει την ομάδα, αγαπάει τον Άρη και το ξέρουν όλοι. Άμα έχει την υγεία του θα προσφέρει πολλά και μέσα και έξω από το γήπεδο. Βάζει το εγώ κάτω από την ομάδα και να ξέρετε αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο, να βάζεις την ομάδα πάνω από όλα».

Για το πέρασμά του από τον Άρη και τι περιμένει τη φετινή σεζόν:
« Σίγουρα το δικό μου πέρασμα – τα δύο χρόνια -  δεν ήταν εύκολο, ήταν δύσκολα χρόνια. Κανένας οπαδός δεν θέλει να θυμάται τα παλιά. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι ομάδα Ά Εθνικής, ομάδα με διακρίσεις και παθιασμένο κόσμο. Με σωστό πλάνο θα έχει και στο μέλλον διακρίσεις. Με ένα καλό Άρη ανεβαίνει και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Τους εύχομαι καλή χρονιά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top