Στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2018-2019, θα πάρουν κανονικά μέρος 16 ομάδες, αλλά ζήτημα τίθεται με το πώς θα γίνει η μείωση των ομάδων σε 14 από την περίοδο 2019-2020. Μάλιστα, στην προκήρυξη προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από την Football League, αν και αυτό όπως φαίνεται θα το αποφασίσει η ΕΠΟ. Οι 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει με το συνδρομητικό δεν έχουν εξασφαλισμένο το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου (είναι 1+1), κάτι όμως που ισχύει για τις 7 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ. Για να υπογράψουν την προκήρυξη οι 9 ΠΑΕ ζητούσαν, λοιπόν, από την κυβέρνηση τη δέσμευση ότι αν δεν ισχύσει για οποιοδήποτε λόγο ο δεύτερος χρόνος με τη NOVA να πάνε «πακέτο» στην ΕΡΤ. Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπούσε αυτές τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τη Nova έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και έτσι οδεύουμε κανονικά στη σέντρα στις 25 Αυγούστου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top