Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ARENA FM, εξαπολύοντας πυρά κατά του Κώστα Πηλαδάκη και μερίδας οπαδών της ομάδας, που τον πολεμάνε. 

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
«Από την πρώτη μέρα που πήρα τις μετοχές της ΑΕΛ, ένας πολύ μικρός πυρήνας ανθρώπων που είναι προσκολλημένοι σαν την βδέλλα στο ερασιτεχνικό σωματείο, δημιουργούν προβλήματα στην ΠΑΕ, κι όταν η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά, μιλάνε, αν και δεν θα έπρεπε γιατί δεν έχουν βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη. Όταν τα πάντα είναι καλά όμως δεν το κάνουν.
Ο κ. Πηλαδάκης πήρε 48.000.000 για το γήπεδο από την Marfin, που κόστισε 20.000.000, χωρίς εγγυήσεις. Η εταιρεία που ανέλαβε να φτιάξει το γήπεδο, πτώχευσε, κι όταν βγήκε σε αντιδικία μαζί του. Η δημοτική αρχή της Λάρισας του έδωσαν γη, χωρίς χρήματα. Χάρισαν γη στον κ. Πηλαδάκη, ο οποίος ήθελε να κάνει μια ιδιωτική επιχείρηση. Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ πούλησε τα δικαιώματά της στη συνέχεια. Μόλις έγινε το γήπεδο, η ΑΕΛ πτώχευσε. Στο άρθρο 99 όταν ήθελε να μπει, είχε χρέη 18.000.000. Από το 2010 και μετά έγινε ερασιτεχνικό σωματείο, ταλαιπωρήθηκε για τέσσερα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και εκεί ακριβώς την αγόρασα εγώ.
Πρόστιμα, προσφυγές, όλα ήρθαν πάνω μου, όταν η ομάδα ήταν τελειωμένη. Με την πώληση του Μασούρα, με τα τηλεοπτικά και με τους χορηγούς μας, βλέπουμε ότι υπάρχουν βάσεις για κάτι καλό. Θέλουν να κάνουν κουμάντο αυτοί όμως, οι οπαδοί, οι 150, που οι 100 από αυτούς δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 χρόνια ζωής. Πιστεύω όλοι αυτοί υποδαυλίζονται από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Με απειλούν ότι θα σιχαθούν ακόμη και τα παιδιά μου όλα αυτά τα πανό που σηκώνουν για μένα στο γήπεδο».
Εγκατέλειψαν το Αλκαζάρ και το άφησαν εγκαταλελειμμένο, πιστεύω σκοπίμως, για να αναγκαστούμε να παίζουμε στο AEL FC Arena. Επειδή η διοίκηση του Αλκαζάρ είναι προπονητές της ερασιτεχνικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.
Αν βρεθεί ένας ιδιοκτήτης και καλύψει αυτά που έχω επενδύσει, τα οποία είναι 3.500.000 ευρώ, με αποδείξεις, έτσι. Όλα τα χρήματα είναι δικά μου και τα έχω δώσει για την ΑΕΛ. Αν θέλουν να φύγω, φεύγω ακόμη κι αύριο. Συνολικά για τρία χρόνια πλήρωσα 1.450.000 με εκχωρήσεις μέσα από το τηλεοπτικό μου συμβόλαιο. Αν είναι 18.000.000 η αξία του γηπέδου, θα έπρεπε να έχω το 1/10 αυτού.
Ο κ. Πηλαδάκης έχει συμβόλαιο να πληρώσει το γήπεδο σε 50 χρόνια, κι από εμένα πήρε σε τρία χρόνια 450.000 ευρώ, στο ίδιο γήπεδο κάνει συναυλίες με τον κολλητό του τον Ρέμο, έχει εγκαταστήσει επιχείρηση φωτοβολταϊκών και δεν δίνει ούτε ευρώ. Ούτε διαρκείας είχαμε, ούτε εισιτήρια αγώνων είχαμε, βλέπω του Άρη τον κόσμο τι κάνει για να στηρίξει τον ιδιοκτήτη και πραγματικά ζηλεύω. Πιστεύω ότι επίτηδες οπαδοί προσπαθούν να διακόψουν αγώνα για να με δυσφημίσουν. Τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ θέλω για να πουλήσω την ομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top