Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή της ΑΕΛ, Σωτήρη Αντωνίου, για την αναμέτρηση με τον Άρη, που έγινε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Αντωνίου: 
«Ηταν ένα παιχνίδι το οποίο όπως το σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα, θεωρώ ότι μέχρι τη στιγμή του γκολ ήμασταν μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν απειληθήκαμε με εξαίρεση τη φάση του Ντιγκινί στο 32'. Είχαμε τη φάση του αγώνα με τον Γκοϊκοβιτς. Αν είχαμε καλύτερη πάσα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Ο Άρης είχε μία ανούσια κατοχή της μπάλας. Σημαντικό ρόλο όμως έπαιξαν στο δεύτερο μέρος τα σφυρίγματα του διαιτητή γύρω-γύρω από την περιοχή και πριν το γκολ του Άρη στο δοκάρι, υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Οι παίκτες μου έκαναν μία αξιόλογη προσπάθεια. Είμαστε μία νέα ομάδα. Η ΑΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εχει ποιότητα και με την πάροδο του χρόνου θα δημιουργήσουμε την ομάδα του παρελθόντος».

Για τις ευκαιρίες του Άρη: 
«Ο Άρης είχε τρεις τελικές. Εμείς είχαμε τη φάση του Γκοϊκοβιτς. Μετά το 2-0 κάναμε ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε. Αλλά έτσι όπως σχεδιάσαμε το ματς, δεν δώσαμε στον Άρη τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του».

Για την απουσία του Μόρα: 
«Δεν είναι μόνο ο Μόρας. Είναι και ο Ζίζιτς. Δύο βασικοί παίκτες στο κέντρο της άμυνας. Παρόλα αυτά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top