Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη σημερινή εξώδικη δήλωση - πρόσκληση της προς τη Γήπεδο Λάρισας ΑΕ: ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, εδρεύουσας στη Λάρισα, οδός Κύπρου, αρ. 72, νομίμως εκπροσωπουμένης

ΠΡΟΣ
Την εταιρεία Γήπεδο Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λάρισας Ανώνυμη Εταιρεία, εδρεύουσας στη Λάρισα, Λόφο Μεζούρλου, γήπεδο ARENA, νομίμως εκπροσωπούμενης.
***********************************************************
Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας βάσει όλων των κειμένων διατάξεων έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της χρήσεως αλλά του δικαιώματος της διαθέσεως της χρήσεως της ονομασίας ΑΕΛ (Α.Ε.), η οποία είναι τα αρχικά της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, αλλά και του αλόγου το οποίο απεικονίζεται στο σήμα της ομάδος μας.

Εσείς παρανόμως και χωρίς να σας έχουμε δώσει το δικαίωμα χρησιμοποιείτε το όνομα AEL FC, που είναι η μετάφραση στα αγγλικά της επωνυμίας της εταιρείας μας και στο εσωτερικό του γηπέδου σε 4 σημεία χρησιμοποιείτε σε τεράστιο μέγεθος το άλογο του σήματος μας, αλλά και τα χρώματα μας, σε ένα ιδιόκτητο γήπεδο το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία και τους σκοπούς της ποδοσφαιρικής μας εταιρείας και το οποίο βάσει της κειμένης νομοθεσίας έχετε το δικαίωμα να το νοικιάσετε σε οιονδήποτε σας πληρώσει το μίσθωμα το οποίο επιθυμείτε, αλλά τα τελευταία χρόνια, πριν εμείς σας καταβάλουμε 1.350.000€ για να το χρησιμοποιήσουμε, το χρησιμοποιείτε είτε για συναυλιακό χώρο μπουζουκοτραγουδιστών, είτε για να χρησιμοποιείτε τη στέγη του για επιχείρηση φωτοβολταϊκών, η οποία σας αποφέρει κατά πληροφορίες 400.000€ το χρόνο.

Επειδή η χρήση από εσάς της ονομασίας της εταιρείας μας του σήματος και των χρωμάτων της εταιρείας μας είναι εντελώς παράνομη.
Επειδή η χρήση του ιστορικού ονόματος και των ιστορικών σημάτων μας σε ένα χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται για να ακούγονται μπουζουκοτράγουδα αλλά και για να στεγάζετε επιχείρηση φωτοβολταϊκών προσβάλλει βάναυσα και την ιστορία μας και τα ιστορικά σήματα μας.
Επειδή επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όπως:
1. άμεσα εντός 24 ωρών εξαφανίσετε από την ιδιόκτητη επιχείρηση σας οτιδήποτε αφορά την επωνυμία τα σήματα και τα χρώματα μας και
2. παύσετε από σήμερα σε οτιδήποτε αφορά την οιανδήποτε οικονομική σας δραστηριότητα σχετικώς με τη συγκεκριμένη επιχείρηση ή με οποιαδήποτε άλλη να χρησιμοποιείται το οιοδήποτε από τα ως άνω χαρακτηριστικά.

ΑΛΛΩΣ
ΣΑΣ ΔΗΛΟΥΜΕ ότι αφενός μεν θα καταθέσουμε εις βάρος σας αγωγές για την αποζημίωση της εταιρείας μας, αφετέρου δε ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή για να υποχρεωθείτε να συμμορφωθείτε, προσκαλώντας ως παρεμβαίνοντα τον Δήμο Λαρισαίων.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες.

Λάρισα, 18/9/2018
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΣΑ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top