Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018. Αυλαία για την ΑΕΛ Καναδά στο ανοιχτό πρωτάθλημα MMSL της περιόδου 2018. Αυλαία με τον καλύτερο συνδυασμό. Πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχόμενη περίοδο, μόλις μία (1) ήττα μετά από τέσσερα (4) χρόνια, τριάντα δύο (32) τέρματα από τον Κιθ Άντριου και τέταρτο συνεχόμενο «Χρυσό Παπούτσι. Η μεγαλύτερη ωστόσο επιτυχία είναι η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του MMSL. H ΑΕΛ δεν έπαιξε το κορυφαίο παιχνίδι της περιόδου, αλλά πέτυχε τον σκοπό της νικώντας την Scottish με 5-3, με δύο (2) τέρματα του Άντριου, δύο (2) του Σαρέιντορ και ένα (1) του Μούσα. Ο προπονητής της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο παιχνίδι και την περίοδο που έληξε:
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την αποψινή νίκη.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Κιθ Άντριου για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου «Χρυσού Παπουτσιού».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καθένα που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ αυτή την περίοδο. Ήταν η συμβολή τους που οδήγησε σε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανος για κάθε παίκτη της ΑΕΛ και περήφανα δηλώνω ότι αυτή είναι η οικογένεια της ΑΕΛ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα το Crabby Joe’s για την υποστήριξη.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά. Αγάπη και Σεβασμός σε όλους σας!
Ευχαριστώ τον αδελφό μας και σύνδεσμό μας στη Λάρισα, Δημήτρη Κούρο.
Ευχαριστώ τον κύριο Ασπρούδη (Sportlarissa), όπως και το aelole.gr για την συνεχή υποστήριξη.
Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΛ για την δική της υποστήριξη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προπονητικό επιτελείο, Ντέιβ Άνταμς και Τζον Μιχαλόπουλος. Τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς εσάς κύριοι!
Πέρασαν πέντε χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ Καναδά. Πέντε χρόνια πριν είχα υποσχεθεί ότι θα δημιουργήσουμε μια πρωταθλήτρια ομάδα και θα φτάσουμε στην πρώτη κατηγορία. Πετύχαμε αυτόν τον στόχο. Δεν είναι αρκετό ότι ήρθαμε! Οφείλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και το Κύπελλο του Οντάριο. Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι όλα έχουν επιτευχθεί.
Ορκίζομαι ότι αυτό θα γίνει.
Μείνετε όλοι συντονισμένοι!
Αγάπη και Σεβασμός!!», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.





 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top