Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον προπονητή μας αλλά και σε όλους τους συνεργάτες του για την πολύ σημαντική σημερινή νίκη. Μέρα με τη μέρα, με πολύ δουλειά όλοι μας με ταπεινότητα θα κάνουμε πάλι την ΑΕΛ μας μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου σε αυτούς τους αγνούς 2.500 οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες ήρθαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν τα παιδιά μας στο κομβικό αυτό παιχνίδι.
Συγχρόνως θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις αποδοκιμασίες σε αυτούς τους 10 άνανδρους που παρέμειναν στο γήπεδο από τα σκουπίδια που έχουν καταστρέψει κατ' επανάληψη την ΑΕΛ και που ζουν από τα χαρτζιλίκια των νταβατζήδων της ΑΕΛ και που δεν έχουν τον ανδρισμό να δείξουν το πρόσωπο τους.
Έδωσα εντολή να ανεβάσουν σήμερα στο site της ΑΕΛ και στο facebook της ΑΕΛ τις φωτογραφίες τους για να τις βλέπουν και να ντρέπονται.
Τέτοιες χυδαίες συμπεριφορές επιδεικνύουν στη ζωή τους μόνο δυστυχισμένοι, αποτυχημένοι, ανήθικοι και διεστραμμένοι άνθρωποι.
Κάνω μια κατηγορηματική δήλωση: Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έρθουν ξανά στο γήπεδο, θα ανεβάζουμε κάθε μέρα τις φωτογραφίες τους στο site και στο facebook.
Την επόμενη φορά οι φωτογραφίες θα είναι από πολύ κοντά, ώστε η Αστυνομία να ανακαλύψει πιο εύκολα τα στοιχεία της ταυτότητας τους.
Κι εγώ θέλω να τους δώσω μια ευχή: Να περιοριστούν στη βρώμικη καθημερινότητα τους, στα χωρίς ιδιοκτήτη sites που έχουν κάψει το μυαλό τους όλη μέρα και επιτέλους παιδιά.... Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top