Ήταν άλλη μια ζεστή βραδιά στο γήπεδο τού ελληνικού κέντρου, με τη θερμοκρασία στους 33 βαθμούς Κελσίου και την υγρασία σε υψηλά επίπεδα. Οι καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν την ΑΕΛ Καναδά να νικήσουν τους αξιολύπητους Ρουμάνους. Στο ημίχρονο ο προπονητής των αντιπάλων πήγε στον διαιτητή και τον ρώτησε αν μπορεί να λήξει τον αγώνα 20 λεπτά νωρίτερα. Ο προπονητής των «βυσσινί» διαφώνησε με την πρόταση αυτή. «Ζήτησε να λήξει το παιχνίδι νωρίτερα για να μη ξευτιλιστούν από μεγάλη έκταση του σκορ. Υπενθύμισα ευγενικά στον προπονητή τους ότι ήταν οι παίκτες του που έκαναν δηλώσεις ότι οι Ρουμάνοι θα νικήσουν την ΑΕΛ και ότι οι παίκτες της είναι υπερεκτιμημένοι. Του είπα ότι οι βαριές κουβέντες των παικτών του έχουν ξυπνήσει έναν γίγαντα. Είπα επίσης στο διαιτητή ότι έχουμε έναν παίκτη ο οποίος συναγωνίζεται για το Χρυσό Παπούτσι και τα τέρματα που πετυχαίνει έχουν μεγάλη σημασία».
Παρόλα αυτά το παιχνίδι έληξε στο 72ο λεπτό, με το τελικό σκορ 7-1, με πέντε (5) τέρματα από τον Άντριου και δύο (2) από τον Σαρέιντορ.

«Ήταν πολύ ζεστή βραδιά και υπήρχε δυσκολία στην αναπνοή. Δεν χαίρομαι με την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει τη λήξη νωρίτερα. Είναι η τέταρτη φορά που παιχνίδια μας λήγουν νωρίτερα και συνολικά έχουμε χάσει περίπου ογδόντα (80) λεπτά παιχνιδιού! Συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Πέμπτης που θα αντιμετωπίσουμε τους Γερμανούς.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Απομένουν άλλοι τρεις αγώνες και η ΑΕΛ χρειάζεται μόλις μία (1) νίκη για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδό της στη «μεγάλη κατηγορία» του MMSL.

Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους έχουν λιγότερο από 48 ώρες να ξεκουραστούν προκειμένου να ταξιδέψουν στο γήπεδο του Cove Road για να παίξουν κόντρα στην ομάδα των German Canadians, αύριο, Πέμπτη, 20:30.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top