Συνεδρίασε με την παρουσία όλων των μελών, πλην του κ. Τσιαπάλα ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για προσωπικό του θέμα, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Λιόντος, οι Αντιπρόεδροι Παλαιοχωρλίδης, Πουλαράκης, Σόφης, Ντελόπουλος και το μέλος κ. Τάκας. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και ο κ. Κούγιας, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάρκου, ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Χριστακόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Καλογιάννης.
Στη συνεδρίαση οι κ.κ. Κούγιας, Μάρκου και Χριστακόπουλος ενημέρωσαν τα μέλη του ΔΣ για τα εξής θέματα:
1. Προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ (τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας, Solidarity, μεταγραφή Μασούρα) για τη σεζόν 2018-19.
2. Κόστος του ρόστερ της ομάδος της σεζόν 2018-19.
3. Ποσά τα οποία απαιτούνται για την εξόφληση όλων των υφισταμένων προσφυγών (Κρίζμαν, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λαγός).
4. Συζήτηση για την αναγκαιότητα ή μη μεταγραφικής ενίσχυσης.
5. Επαναλειτουργία AEL RADIO.
6. Αναζήτηση χώρου (εκτός των γραφείων στην οδό Κύπρου 72) για τη στέγαση όλων των εκδηλώσεων της ΑΕΛ (λέσχη τροπαίων, καφετέρια, μπουτίκ, ραδιόφωνο).
7. Αγωγή - ασφαλιστικά μέτρα κατά εταιρείας La Farm και προσωπικά κατά Βαγγέλη και Σωτήρη Πλεξίδα για εξόφληση από την σημερινή ιδιοκτησία υποχρεώσεων 60.000€ προς ΙΚΑ και 20.000€ προς Ηλία Κυριακίδη.
8. Διάφορα άλλα θέματα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top