Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Μετά τις ψευδό-ανακοινώσεις του Πηλαδάκη και του Κούγια, σας ξεκαθαρίζουμε ότι η ΑΕΛ θα μείνει στην πόλη μας με κάθε κόστος.
Εσύ Πηλαδάκη ήσουν ο άνθρωπος που πήρες ιδιοκτησίες της πόλης, έκανες το <<γήπεδό σου>> με τις υπογραφές μας και δηλώνες αγάπη στην ομάδα μας. Με ποιο δικαίωμα κλείνεις το σπίτι μας;
Εσύ Κούγια που έταζες ΑΡΕΝΑ με κάθε κόστος ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Εσύ ήσουνα αυτός που πρώτος είπες οτι θα φύγεις όταν ο κόσμος της ΑΕΛ δεν σε θέλει πια. Το μοναδικό καλό που έκανες είναι οτι άνοιξες τα μάτια στα <<καθαροπαίδια σου>>. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να φύγεις γιατί σε αυτή την πόλη είσαι ανεπιθύμητος.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια είναι ότι οι ‘’έμποροι ναρκωτικών’’ σε ανέχθηκαν νομίζοντας ότι γινόταν για το καλό της ΑΕΛ, ΛΑΘΟΣ. Ζητάμε συγγνώμη από τον λαό της ΑΕΛ για τις πράξεις μας και για όλα αυτα που μας χρεώνουν και έχουμε μέρος της ευθύνης για τον διχασμό της πόλης.
Επειδή η οικογένεια της ΑΕΛ είναι μεγάλη, οι κόντρες και οι εγωισμοί πρέπει να μείνουν πίσω. Το μόνο που καταφέρνουμε με τις αντιπαραθέσεις αυτές είναι να μικραίνουμε την ιδέα της ΑΕΛ.
Στις δύσκολες μέρες που βιώνει για ακόμα μια φορά η ομάδα μας δεν περισσεύει κανένας.
Καλούμε τον λαό της Λάρισας, την ερασιτεχνική, τους παλαιμάχους και όλους τους φορείς που υπερασπίζονται την ιδέα της ΑΕΛ, την Πέμπτη 20/9 στις 19:30 στην πλατεία Ταχυδρομείου σε μία πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον κοινό μας εχθρό.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ»!!!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top