Περιστατικό βίας στο οποίο οπαδοί του Άρη χτύπησαν συνοπαδό τους περιγράφεται στην έκθεση που συνέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο την περασμένη Κυριακή. Οπαδός προσπάθησε να αποφύγει τον σωματικό έλεγχο προτρέποντας και άλλους οπαδούς του Άρη να τον ακολουθήσουν. Δεν τα κατάφερε και όταν τελικά μπήκε μέσα στο γήπεδο δέχθηκε επίθεση από άλλους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι. Διαβάστε τι αναφέρεται στην έκθεση της Αστυνομίας:
«Πριν την έναρξη του αγώνα περί ώρα 18:30, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας αφού εισήλθε από την περιστρεφόμενη είσοδο (τουρνικέ) της θύρας 1, επιχείρησε να απασφαλίσει παράπλευρο πορτάκι της θύρας 1 παροτρύνοντας και λοιπούς φιλάθλους της γηπεδούχου, οι οποίοι ανέμεναν να υποστούν σωματικό έλεγχο, να εισέλθουν εντός από αυτήν, αποφεύγοντας έτσι τον εν λόγω έλεγχο.
Υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (σεκιούριτι) επιχείρησαν να εμποδίσουν αυτόν με την συνδρομή αγνώστων ατόμων, εναντίον των οποίων ο ανωτέρω φίλαθλος βιαιοπράγησε, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια του, χωρίς πρόκληση τραυματισμού.
Ο φίλαθλος απωθήθηκε, το πορτάκι ασφαλίστηκε και η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας από την θύρα 1 έγινε κανονικά και με τον προβλεπόμενο σωματικό έλεγχο.
Στη συνέχεια περί ώρα 18:50, εντός του γηπέδου, κατά δήλωση του ανωτέρου φιλάθλου, τον πλησίασαν άγνωστα άτομα και αφού τον κατονόμασαν ως τον υπαίτιο της αναταραχής στο παράπλευρο πορτάκι της θύρας 1 και των προαναφερόμενων βιαιοπραγιών εναντίον τους, απρόκλητα του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν σωματική βλάβη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε στο σημείο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο εφημερεύον ΓΠΝ “ΑΧΕΠΑ”».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top