Το βράδυ τής Τετάρτης η ΑΕΛ Καναδά ολοκλήρωσε την υπόθεση τής ανόδου με στυλ, κερδίζοντας την ομάδα των Tillsonburg Titans με 5-2 και κατακτώντας το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο MMSL!! Σκόρερ για τους «βυσσινί» ήταν ο Άντριου με τρία τέρματα, φτάνοντας συνολικά τα τριάντα, και οι Χάβαρης, Βεργυρής. Τέσσερις (4) τίτλοι πρωταθλήματος, σε τέσσερα συνεχόμενα χρόνια!
Απομένει ένας ακόμα αγώνας για την ΑΕΛ, εξ αναβολής, ο οποίος θα δοθεί την προσεχή Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 20:30, στο γήπεδο τού ελληνικού κέντρου με αντίπαλο την ομάδα Scottish, για την οποία είναι ο αγώνας τής χρονιάς αφού χρειάζονται μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία. Ο αγώνας αυτός θα βιντεοσκοπηθεί και θα μεταφορτωθεί στο YouTube ώστε να μπορέσουν να τον δουν όσοι φίλαθλοι επιθυμούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά!
Ο προπονητής τής ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, έκανε τα ακόλουθα σχόλια:
«Θέλω να συγχαρώ κάθε παίκτη που φόρεσε την βυσσινί φανέλα αυτή την περίοδο. Ήταν η σκληρή δουλειά τους που συνέβαλε σε αυτή την περίοδο του Πρωταθλήματος. Απόψε γιορτάζουμε, αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να νικήσουμε τους Σκοτσέζους και να αφιερώσουμε εκείνη τη νίκη σε όλους τους οπαδούς μας στην Ελλάδα και τον Καναδά.
Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μου. Αγωνίστηκαν με τραυματισμούς και έδειξαν ότι ήταν πεινασμένοι να νικήσουν. Είμαι πολύ περήφανος να πω ότι αυτή είναι η ΑΕΛ, και ότι αυτό είναι το καλύτερο δυναμολόγιο στο MMSL!
Θα αφήσω όλες τις αναγνωρίσεις για την επόμενη εβδομάδα.
Αυτοί οι παίκτες, αυτή η ομάδα έχει πετύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και επιτυχίες. Τέσσερα πρωταθλήματα σε τέσσερις συνεχόμενες περιόδους! Απίστευτο. Θα έρθουν μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top