Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Πάκο Ερέρα
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα καλή όπως η ΑΕΛ. Στα πρώτα 20 λεπτά ήταν καλύτερη από εμάς, μετά βελτιωθήκαμε. Ωστόσο, με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε»,

 Σχετικά με τα λεγόμενα του Αντωνίου περί διαιτησίας και παράβασης στο πρώτο γκολ του Άρη: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την άποψη των άλλων συναδέλφων, δεν χρειάζεται να έχουμε την ίδια άποψη. Θεωρώ ότι τα δικά μας γκολ ήταν καθαρά. Δε νομίζω ότι υπήρξε αμφιλεγόμενη απόφαση. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα».

Σχετικά με το ότι και ο ίδιος πανηγύρισε τα γκολ της ομάδας του, απάντησε: 
«Είναι πολύ δύσκολο να συγκρατιέμαι… δεν μπορώ να μην επικοινωνώ με τους παίκτες μου. Πανηγύρισα τα γκολ γιατί ήταν και μπροστά στους οπαδούς μας, είχαμε προσδοκίες, είχαμε ένταση στο παιχνίδι».

Για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα του και τη δυσκολία στην ανάπτυξή της, είπε: 
«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό γιατί το περιμέναμε. Θα έλεγα ότι ήμασταν πιο νευρικοί, ίσως μας επηρέασε και η πίεση του αντιπάλου. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω γιατί είμαστε μια ομάδα η οποία θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να κάνουμε δώρα προσπαθώντας να μεταφέρουμε την μπάλα».

Για το γκολ του Χαμζά Γιουνές κι αν περιμένει την αγωνιστική άνοδο του Τυνήσιου 
«Είμαι πολύ χαρούμενος γενικώς με τη νίκη και με το γκολ του Χάμζα. Θα βελτιώσει τη δική του αυτοπεποίθηση. Το γεγονός ότι σκόραρε θα τον βοηθήσει. Ένας σκόρερ πρέπει πάντα να έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Του δημιουργεί μια αυξημένη αυτοπεποίθηση».

 Για τις προσθήκες των Σιώπη, Μαρτίνες κι αν αλλάζουν κάτι στη γενικότερη λογική του για την τακτική της ομάδας, είπε: 
«Πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να προσαρμοστούμε κι εμείς και οι παίκτες. Η παρουσία τους θα βοηθήσει στον εσωτερικό ανταγωνισμό και θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να μπουν στην ομάδα. Γενικά όμως δεν βρίσκω λόγο να αλλάξουμε κάτι στην ομάδα η οποία έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top