Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, ξέσπασε με νέες δηλώσεις του, για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναδεί τόσο λάθη εις βάρος μιας ομάδας. Τι λέει για τους ξένους διαιτητές και την αντιμετώπιση της ΑΕΛ, μιλώντας στο gazzetta. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα 
«Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές, αλλά είναι δύσκολο να μην σταθώ στο χθεσινό ματς και σε όσα συνέβησαν. Ο διαιτητής ήταν σε κακή μέρα και έκανα πολλά λάθη, όμως μόνο από την μια πλευρά! Θέλουμε να μας σέβονται. Δεν γίνεται να κάνει τόσα λάθη. Για παράδειγμα καταλογίστηκε οφσάιντ στον Πίτι που σε καμία περίπτωση δεν ήταν.
Το ίδιο έγινε και στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Αποβλήθηκε δίχως λόγο ο Μόρσι. Πολύ κακή απόφαση. Είμαι φιλοξενούμενος στη χώρα σας και δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται εδώ με τους διαιτητές.
Αυτή τη στιγμή βλέπω ξανά το χθεσινό παιχνίδι και συνειδητοποιώ τα λάθη του διαιτητή. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το ματς. Ήταν σωστή η αντίδραση τους, αλλά πως να πάρεις θετικό αποτέλεσμα υπό αυτές τις συνθήκες.
Αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο για πάνω από 20 χρόνια σε Serie A και Premier League. Έχω δει πολλές λάθος αποφάσεις από τους διαιτητές, αλλά 6-7 λάθη σε ματς εις βάρος μόνο της μιας ομάδας δεν ξανάδα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι πολύ παράξενο. Κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό.
Είναι πολύ άσχημο για την εικόνα των Ελλήνων διαιτητών, αλλά και για το πρωτάθλημα να καλούνται ξένοι ρέφερι για να διευθύνουν τα ντέρμπι, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει πρόβλημα.
Οι Έλληνες διαιτητές κάνουν λάθη, δεν είναι καλοί. Αυτό διαπιστώνω μέχρι στιγμής. Επαναλαμβάνω όμως είναι πολύ άσχημη εικόνα για το πρωτάθλημα και την χώρα. Κάτι πρέπει να κάνετε και εσείς οι δημοσιογράφοι για αυτό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top