Ο γνωστός νομικός και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εκδίκαση της υπόθεσης για τις δηλώσεις του στην Ξάνθη, για την διαιτησία κατά της ομάδας του, τις ομάδες που προστατεύονται από άτομα που έχουν καταδικαστεί στο Κοριόπολις αλλά και τους Ελληνες διαιτητές που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Διαβάστε και ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
Για την εκδίκαση της υπόθεσης των δηλώσεών του στη Ξάνθη: 
«Την Πέμπτη αυτήν και την άλλη Πέμπτη έχω δίκες και θα πάρει αναβολή. Δεν το βλέπω ως εκδίκαση ως μια κατηγορία σε βάρος μου. Το βλέπω ως μια ευκαιρία το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ να κάνει την δουλειά του, όχι όπως τα παλιά πειθαρχικά όργανα που όποιον έκανε δηλώσεις κατά του καθεστώτος επέβαλλαν ποινές. Οι φερόμενοι αθλητικοί εισαγγελείς σε καλούσαν με συνοπτικές διαδικασίες όταν τολμούσες να μιλήσεις για τα στημένα παιχνίδια. Υπάρχει άρθρο στον ποινικό κώδικα, να πω και μία υπερβολή όταν υπάρχει δικαιολογημένο ενδιαφέρων. Εγώ δεν είπα υπερβολές, έχω στο κινητό μου το τηλέφωνο του ανθρώπου που με πήρε από την ΑΕΚ και προσπαθούσε να με πείσει πως ο ΠΑΟΚ έχει αγοράσει την Ξάνθη και με έχει στήσει ο ΠΑΟΚ; Κι άλλες φορές είχαμε άσχημες διαιτησίες αλλά δεν μπορώ να λέω κάθε φορά για την διαιτησία.

Με την Ξάνθη δεν γινόταν να μην το πω με αυτά που έγιναν. Πρέπει να δείτε πόσες κίτρινες κάρτες έχουμε εμείς και πόσες ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία και αυτές οι δύο ομάδες έχουν δανεικούς από την ΑΕΚ; Δεν θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι απέναντι σαν ομάδα, υπάρχουν πρόσωπα που σχετίζονται που βρίσκονται από πίσω και είναι ίδια με αυτούς που ήταν στο Κοριόπολις. Πλέον υπάρχουν άτομα που στηρίζουν αυτές τις ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ και τις προστατεύουν, είτε με παίκτες, είτε τώρα τελευταία με στελέχη. Υπάρχουν άτομα που είναι καταδικασμένοι για το Κοριόπολις, έχουν αλλάξει όνομα και βρίσκονται σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Παράδειγμα ο κ.Ανδρέου του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν ο κ.Νικολόπουλος και άλλαξε όνομα». Ακούστε όλη τη συνέντευξη:
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top