Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Αναλυτικά ο Τζιανλούκα Φέστα
«Ήταν πολύ σκληρό να βλέπω το ματς από την κερκίδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά από 20 λεπτά αλλάξαμε κάποια πράγματα και είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Έδωσαν πολλά από πλευράς θέλησης οι παίκτες μας, και σίγουρα θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια ένα εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες έχουν μεγάλη θέληση για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε λίγο πιο κακοί μέσα στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω πολλά στους παίκτες, δουλεύουν πολύ. 'Εχουμε μια καλή βάση για να χτίσουμε, το ξέρουν και οι ίδιοι πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, όπως το κάνουν μέχρι τώρα.»

Για το πρόβλημα στο γκολ: 
«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, έχουμε καλούς παίκτες αλλά πρέπει να παίζουν πιο δυνατά μέσα στην περιοχή.»

Για την αλλαγή συστήματος λίγο μετά την έναρξη: 
«Είχαμε δύο παίκτες τιμωρημένους, πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με το ίδιο σύστημα, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στις πτέρυγες, γι αυτό άλλαξα ορισμένα πράγματα, με αποτέλεσμα να λειτουργήσουμε καλύτερα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top