Με γκολ του Σπιριντόνοβιτς και του Μασούρα, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ, που από το 50' έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μορσί (αντίκρισε δύο κίτρινες 47’, 50’ και αποβλήθηκε), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Με σουτ έξω από την περιοχή ο Σπιριντόνοβιτς άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο στο 17' και ο Μασούρας «κρέμασε» τον Κρίστινσον, ο οποίος έχει βγει μακριά από την εστία του και έκανε το τελικό 2-0 στο 89'. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ, παρότι με παίκτη λιγότερο δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο 79’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χούμπτσεφ, ο Μπαργκάν αστόχησε ελάχιστα σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ενώ στο 84’ πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκόλιας, με ανάποδη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Πίρις, Οικονομίδης, Κεϊτά, Μανθάτης, Σπιριντόνοβιτς (61’ Τσιλούλης), Ντουρμισάι (46’ Μασούρας).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα):  Κρίστινσον, Σαχίτι, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Μόρας (40’ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Ακόστα (57’ Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Λεοζίνιο (46’ Ντέλετιτς), Μορσί.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 30’ Σπιριντόνοβιτς, 45’ Ντουρμισάι, 72’ Κεϊτά – 28’ Φατιόν, 37’ Μόρας, 47’, 50’ Μόρσι, 68’ Τριποτσέρης, 76’΄Μιλοσάβλιεβιτς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 50’ Μόρσι
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top