Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο (27/10, 17:15) στο AEL FC ARENA. Αναλυτικά ο Νίκος Παπαδόπουλος:
«Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό (1-0) η ομάδα και ψυχολογικά και αγωνιστικά βρίσκεται στο καλύτερό της σημείο. Φαίνεται η διάθεση των παικτών και η ψυχολογία τους έχει ανέβει και η αυτοπεποίθηση της ομάδας, θεωρώ πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τις διακοπές προς το τέλος της αναμέτρησης: 
«Αυτό που έγινε με τις μπάλες που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο προς το τέλος του παιχνιδιού δεν άρεσε ούτε σε εμάς. Δεν είναι κάτι που μας πρεσβεύει και μας αρέσει δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο και καλό είναι να μην ξανασυμβεί, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε με τον τρόπο μας και όχι με αυτόν τον τρόπο που δεν είναι ωραίος για το ποδόσφαιρο».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ και τον κακό αγωνιστικό χώρο: 
«Η δουλειά μας είναι να μιλήσουμε στους παίκτες και να προσπεράσουμε αυτή τη νίκη η οποία, ήταν απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα, είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως είπα φαίνεται η διάθεση που έχουμε στην προπόνηση για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα. Θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν βοηθάει και τις δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Κυρίως με αντιπάλους όπως η ΑΕΛ η νίκη είναι έξι βαθμών. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να κερδίσουμε και με τον τρόπο που θέλουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και για αυτόν το σκοπό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top