Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Αναλυτικά ο Μίλος Ντέλετιτς:
Πώς είναι ένας παίκτης να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά να μην μπορεί να το χαρεί, έτσι όπως κύλησε το ματς:
«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τη Λαμία και βάλαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, χαλαρώσαμε, φάγαμε γκολ από στημένη φάση. Μετά μας γύρισαν το ματς εμείς παίζαμε με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού. Μετά είχαμε 2-3 ευκαιρίες, δεν πήγαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο πηγαίναμε καλά. Αυτοί έβαλαν δύο άτυχα γκολ για εμάς. Τι να πούμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πάρα πολύ και στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα.»

Γιατί εκνευριστήκατε μετά την ισοφάριση αδικαιολόγητα:
Εκνευριστήκαμε, γιατί σε κάποιες φάσεις, όταν παίζεις στο προηγούμενο παιχνίδι, δύο μέτρα έξω από την περιοχή και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι κι εδώ στις δικές μας φάσεις, δεν δίνει δύο χέρια μέσα στην περιοχή και αυτός δεν είδε, τι να πούμε, θα πάμε καλύτερα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top