Πληροφορήθηκα ότι εν τη απουσία μου δύο μέλη της διοικήσεως της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, που τους έχουν ψηφίσει ο τεράστιος αριθμός των 35 φίλων τους, αγωνιστές της ελευθερίας της ΑΕΛ, αναφέρθηκαν σε μένα και μάλιστα ο ένας που έχει τελειώσει τη Νομική, όπως και άλλοι 300.000 εν ζωή Έλληνες πολίτες και τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ ούτε σε ένα δικαστήριο στη Λάρισα, όταν εγώ παρίσταμαι σε κακουργήματα, είπε διάφορες νομικούρες, όπως λέμε εμείς οι πραγματικοί δικηγόροι, όταν κάποιος υποστηρίζει νομικές γελοιότητες και έθιξαν την τιμή και την υπόληψη μου. Καταλαβαίνω την απελπισία τους αλλά στο προσωπικό τους παραλήρημα ως απάντηση θα τους παραπέμψω στα όσα, δυστυχώς για αυτούς και το ακροατήριο τους, είπαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Καραλαριώτου και ο επικεφαλής δημοτικής παρατάξεως, πολιτικός μηχανικός και έντιμος άνθρωπος, κ. Διαμάντος, ο οποίος με χαρά μου έμαθα ότι έχει στα χέρια του και τον πλήρη φάκελο για το τεράστιο οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο του AEL FC ARENA.

Στους κυρίους αυτούς θα απαντήσω όπως πρέπει και εκεί που πρέπει.

Παιδιά, καλά συλλαλητήρια, ομιλίες με αλλοιωμένη φωνή, κουκούλες στο πρόσωπο, νύχτα για να μην μπορούν να μας μετρήσουν και ένα είναι το σύνθημα: Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο.

Στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης μιας πετυχημένης εταιρείας την πουλάει για να βγάλει χρήματα, αλλά δυστυχώς για εσάς εγώ μετά από 45 χρόνια δικηγορίας σε κορυφαίο επίπεδο έχω πολλά και δεν έχω καμία ανάγκη να πουλήσω.

Θα είμαι στην ΑΕΛ για πάρα πολλά χρόνια και θα το αντιληφθείτε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Θα είμαι γιατί είμαι ερωτευμένος με την ΑΕΛ, θα είμαι γιατί εγώ την επανέφερα σε κορυφαίο επίπεδο από την ανυποληψία που βρισκόταν, εγώ την εξυγίανα οικονομικά, εγώ τις εξασφάλισα αδειοδότηση Ευρώπης, εγώ πληρώνω εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές κορυφαίων εθνικών ομάδων της Ευρώπης και εγώ σε 4 χρόνια έχω πληρώσει 1.750.000€ στον νταβατζή που εσείς στηρίξατε για να πάρει το γήπεδο και να χρεώσει την ΑΕΛ 19.000.000€ και να τη ρίξει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Υ.Γ. Άλλος από εσάς έβαφε το γήπεδο και άλλος από εσάς έκανε νομικά θελήματα.. Και όλα αυτά με δεκάδες εκατομμύρια δάνεια από τα χρήματα που έκλεψε ο φίλος του Πηλαδάκη απατεώνας Βγενόπουλος από τον τίμιο μόχθο των Ελλήνων και των Κυπρίων, που έχασαν τις καταθέσεις τους από τις απάτες που πτώχευσαν τη Marfin Popular Bank.

Όσο τα ανακατεύετε θα βρωμίζουν και θα βρωμάτε και εσείς.

Το άσχημο είναι ότι αυτά τα πρωτοφανή δάνεια από τα κλεμμένα τα πληρώνω μόνο εγώ, δεν τα πληρώνει ούτε η Ερασιτεχνική, ούτε όσοι έστελναν τους "επαγγελματίες" Monsters για να εκβιάσουν τον σημερινό Δήμαρχο κ. Καλογιάννη στο ιατρείο του και που μπορεί κάποιοι από αυτούς να σας ψηφίζουν ή μπορεί να είναι εν ενεργεία μέλη του σωματείου και σας ψηφίζουν.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top