Χρήση βίντεο για τη φάση του 85' με τον Βαγγέλη Μόρα, όπου ζήτησε πέναλτι η ΑΕΛ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, θα κάνει ο παρατηρητής διαιτησίας, Χαράλαμπος Καρατζάς, σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.
Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ, ωστόσο τα ριπλέι δεν δικαιώνουν τα παράπονά της. Ιδίως δε για τη φάση του πέναλτι στον Ντέλετιτς, το βίντεο δείχνει πως ο Κοροβέσης δεν έχει βρει τον παίκτη των γηπεδούχων, ο οποίος πέφτει εντυπωσιακά στο έδαφος, με τον Παπαπέτρου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο παρατηρητής Χαράλαμπος Καρατζάς πήγε μαζί με τον Αθηναίο ρέφερι στη συγκεκριμένη φάση στα αποδυτήρια, ενώ το οφ σάιντ για το οποίο "φωνάζει" λίγο νωρίτερα με τον Πίτι ήταν πολύ οριακό και το "στοπ καρέ" δείχνει ότι μάλλον ήταν σωστή η υπόδειξη του Μπούξμπαουμ. Ακόμη πάντως κι έτσι να μην είναι, η φάση δεν είναι τέτοια που να δημιουργεί "θέμα" στον επόπτη της Ανατολικής Αττικής. Η πλέον επίμαχη φάση της αναμέτρησης για την οποία ο παρατηρητής ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση βίντεο, σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όπου οι "βυσσινί" ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα επάνω στον Βαγγέλη Μόρα, με το ριπλέι πάντως να μην ξεκαθαρίζει απόλυτα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top