Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε γνωστές τις τιμές, τις ώρες και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (03/11, 19:30), στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 1/11/2018 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3.11.2018 και ώρα 19:30.

Οι τιμές:
ΘΥΡΑ 1, 3 & 6: 10 ευρώ
ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
* Τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 17 ετών θα είναι δωρεάν. Προσέλευση των παιδιών στην θύρα 3 μια ώρα πριν την έναρξη.
Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, από το site της ομάδας σε συνεργασία με την ticketmaster, από τα βιβλιοπωλεία Public και από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:
Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:
Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top