Για τη δεύτερη αγωνιστική του κλειστού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα της Jagiellonia. Οι εξέδρες του αθλητικού κέντρου ΒΜΟ ήταν κατάμεστες από θεατές τόσο στο κάτω όσο και στο επάνω διάζωμα. Πριν την έναρξη του αγώνα ακούγονταν φίλαθλοι να λένε «πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή την ομάδα της ΑΕΛ! Οι παίκτες είναι τόσο γρήγοροι και τόσο καλοί!». Ο αγώνας ήταν πολύ έντονος και δυνατός. Η Jagiellonia αδυνατούσε να ακολουθήσει την ταχύτητα των παικτών της ΑΕΛ και εκνευρισμένοι χτυπούσαν συνεχώς τους αστραγάλους των αντιπάλων τους.
«Ήταν πολύ απογοητευτικό για εμένα να παρακολουθώ τους παίκτες μου να κλοτσιούνται στους αστραγάλους ξανά και ξανά, και ο διαιτητής να μη δείχνει κάρτα ή να επιβάλει τιμωρία δίλεπτης ποινής. Είπα στο διαιτητή ότι απογοητεύτηκα και εκνευρίστηκα με τις αποψινές του αποφάσεις», δήλωσε ο Μίλτον Γουγουλιάς.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με «κανονιά» του Άντριου και οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το φωτεινό πίνακα να δείχνει 1-0 για τους «βυσσινί».
Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Πονς, πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ισοφάρισε σε 1-1. Αμέσως ο προπονητής της ΑΕΛ έδωσε οδηγίες να τον μαρκάρουν ο Πατσέκο ή ο Μούσα ή ο Πήτερς και έκτοτε εξαφανίστηκε. Απέμειναν δεκατρία λεπτά για το τέλος όταν ο Ολιβέιρα βρήκε έξοχα ξεμαρκάριστο τον Άντριου ο οποίος έγραψε το τελικό 2-1, αφού οι όποιες προσπάθειες της αντιπάλου αναχαιτίζονταν από τους παίκτες του Γουγουλιά οι οποίοι ασκούσαν συνεχή πίεση, εκνευρίζοντας τους ηττημένους.

Η «πρωτάρα» ΑΕΛ έκανε το 2x2 αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια και ο Μίλτον Γουγουλιάς εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι από δύο ομάδες υψηλού διαμετρήματος. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την αποψινή εμφάνιση των παικτών μας. Η άμυνά μας ήταν ταχύτατη, δυνατή και κυρίαρχη, η μεσαία γραμμή κυριάρχησε και έλεγχε το χώρο του κέντρου, ενώ η επιθετική γραμμή ήταν θανατηφόρα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας. Πήγαν το παιχνίδι τους σε άλλο επίπεδο απόψε. Απόλυτα φανταστικοί. Ο τερματοφύλακάς μας πραγματοποίησε μερικές απίστευτες αποκρούσεις απόψε, κάνοντας τη διαφορά!
Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την προσεχή Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 22:00, με αντίπαλο την ομάδα της Βοσνίας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top