Ήττα με 3-1 και σκορ που δεν μαρτυρά την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, υπέστη η εφηβική ομάδα της Βόλεϊ της ΑΕΛ από το αντίστοιχο συγκρότημα του ΣΠΑΚ σε ένα ματς με αρκετές ανατροπές και όμορφες φάσεις... Οι Βυσσινί παρότι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Θοδωρή Δορδοκίδη,( ο οποίος μετά την επιτυχημένη παρουσία στην Εθνική παίδων κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Στέφανο Νανά στην Εφήβων) , κοίταξαν κατάματα τους εμπειρότερους Καρδιτσιώτες πιάνοντας κατά διαστήματα υψηλή απόδοση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο 1ο σετ πήραν προβάδισμα με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και να φέρνουν το σκορ στα ίσια. Λάθη στο μπλοκ από τους Βυσσινί και σωστές επιθετικές επιλογές οδήγησαν το σκορ στο 0-1.
Στο 2ο η ομάδα μας βρέθηκε με μεγάλη διαφορά (12-17)πίσω... Για άλλη μια φορά το αποτελεσματικό σερβίς ήταν αυτό που άλλαξε την εικόνα του σετ και έδωσε προβάδισμα στους Βυσσινί... Δεν ήταν όμως αρκετό καθώς με τη συμμετοχή της τύχης και του φιλέ στερήθηκαν της ευκαιρίας να φέρουν το ματς στα ίσια.
Το 3ο σετ βρήκε την ομάδα μας πιο έτοιμη πιο αποτελεσματική και σε συνδυασμό με τα λάθη των φιλοξενούμενων το σκορ έγινε 1-2.
Το τελευταίο σετ ήθελε τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ αποτελεσματικοί στα σημεία και να κατακτούν επάξια το ματς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τεχνικοί των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερους ηλικιακά παίκτες οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Βουτυρίτσας, Χατζηρούφας, Μωυσιάδης, Μπρούτσος, Κοσμάς, Φλώρος, Ζάγκας, Μυλωνάς, Αλεξίου, Πουλίτσης, Τριανταφύλλου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top