Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λεβαδειακό, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Καρανίκας
«Σίγουρα όλα αυτά τα παιχνίδια γνωρίζει ο καθένας μας ξεχωριστά ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά και πολύ δύσκολα. Με όλους τους αντιπάλους είναι όλοι τελικοί. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς από μία στημένη φάση. Θεωρώ ότι αντιδράσαμε πολύ καλά σε όλες τις περιπτώσεις του παιχνιδιού. Άσχετα αν οπισθοχωρήσαμε λίγο, έχοντας το αποτέλεσμα δεν κινδυνέψαμε από κάποια δημιουργική φάση του αντιπάλου. Μόνο από μεγάλες μπαλιές, δεύτερες μπάλες και από σέντρες από τα πλάγια. Δεχτήκαμε ένα τέρμα με κόντρα, όπως είδατε. Επίσης θέλω να σταθώ σε μία φάση στο κέντρο σε εμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Δέχομαι ένα μαρκάρισμα, κόβει μια αντεπίθεση, αλλά η μπάλα πάει σε συμπαίκτη μου, αν σφυριχτεί φάουλ είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα, στον Καραχάλιο και αποβολή. Κόκκινη κάρτα αλλάζει όλη η ροή του παιχνιδιού. Πολύ σημαντικός παράγοντας για ένα παιχνίδι στο 50 στο 55. Από εκεί και πέρα, οκ δεχθήκαμε ένα τέρμα, πήραμε μια ισοπαλία, δεν έχουμε να κοιτάμε πίσω, όπως είπα και πριν το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Έχουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και να το πάρουμε.»

Τι κρατάτε από αυτό το ματς:
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας κάθε βδομάδα, για να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Είμαστε μία ομάδα που για να μας κερδίσει κάποιος ματώνει. Αυτό νομίζω. Το δείξαμε και σήμερα, τις μονομαχίες, είμαστε μια ομάδα κοντά οι γραμμές. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα, θα έλεγα, από εκεί και πέρα, όπως είπα, θα δουλέψουμε στα μείον μας, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε τη δουλειά μας κάθε μέρα και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.»

Έχεις ξαναπαίξει αριστερό μπακ:
«Όχι, νομίζω στον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήμουν τα τελευταία τρία χρόνια, έχω χρησιμοποιηθεί ελάχιστα παιχνίδια, αλλά εντάξει νομίζω όλα είναι θέμα συγκέντρωσης και όλα θέμα πειθαρχίας. Από εκεί και πέρα εγώ ακολουθώ τις εντολές το προπονητή μου.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top