«Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν τάχιστα». Αυτές ήταν οι μοναδικές λέξεις που είπε ο προπονητής της ΑΕΛ Καναδά, Μίλτον Γουγουλιάς και αποχώρησε από το γήπεδο φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Η ομάδα του St Thomas είχε μόλις έξι παίκτες, οι οποίοι δεν διέθεταν την πολυτέλεια να παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες λόγω του συνθετικού χλοοτάπητα και του κλειστού χώρου. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να προηγηθεί μετά από κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ, η οποία στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει, να έχει την κατοχή, προσπάθησε να σκοράρει, αλλά και πάλι είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1, αλλά άλλη μια κακή αμυντική λειτουργία έδωσε την ευκαιρία στη St Thomas να ισοφαρίσει σε 2-2. Η αμυντική κατάρρευση των «βυσσινί» έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία στους αντιπάλους. Έξι λεπτά πριν τη λήξη η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο οι αντίπαλοι προσπάθησαν να διαχειριστούν τον χρόνο ώστε να διατηρήσουν την πολύτιμη ισοπαλία.
Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-3) απέναντι σε θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Μπορεί η ΑΕΛ να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας, αλλά και αυτό δεν λύνει το πρόβλημα. Αυτό που μετράει είναι η απώλεια τεσσάρων πολύτιμων βαθμών μέσα σε οκτώ ημέρες. Λύσεις αναζητεί ο προπονητής της ομάδας τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Λύσεις που πρέπει να βρεθούν μέχρι τον αγώνα της επόμενης Παρασκευής (19:30) κατά της Acoriano.
Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Ολιβέιρα, Γιούζ, Σάρεϊντορ.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top