Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κενάν Μπαργκάν, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Κενάν Μπαργκάν:
«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Δυστυχώς δεν ήρθε. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, θα κοιτάξουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς από εκεί».

Κατά τη γνώμη σου το ματς το που κρίθηκε:
«Εντάξει ο Αστέρας φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο το ματς. Δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά στις μονομαχίες ο Αστέρας βγήκε κερδισμένος. Φάνηκε εκεί ότι το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς ήρθε το αποτέλεσμα».

Τι εξήγηση δίνεις για τη μέτρια απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο: 
«Δε μπορώ να το καταλάβω. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσουμε αύριο με τα παιδιά και τον προπονητή, ώστε να βρούμε που έγιναν τα λάθη και έκατσε η ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γι αυτό το κομμάτι.

Τη συνέχεια πως την βλέπεις;
Είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες. Τώρα ξεκινάνε για εμάς τα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε τον Πανιώνιο και στη συνέχεια τους τρεις μεγάλους. Οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς εκεί, ώστε να είναι πιο εύκολα η παραμονή στην κατηγορία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top