Δημοσιοποιήθηκαν σε 2 sites των Αθηνών δήθεν πληροφορίες περί του ότι πρόκειται, σε περίπτωση αποτυχίας της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να αντικατασταθεί ο προπονητής μας Τζιανλούκα Φέστα με άλλον προπονητή. Η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και απόδειξη του ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο είναι ότι, ενώ ο κ. Φέστα είχε πριν από το παιχνίδι με τη Λαμία συμβόλαιο μέχρι 30/5/2019, το ΔΣ της ΑΕΛ αμέσως μετά την ήττα από τη Λαμία ανανέωσε το συμβόλαιο του κ. Φέστα για άλλα 2 χρόνια κι έτσι αυτό λήγει στις 30/5/2021 και μάλιστα με αύξηση των αποδοχών του.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ευχαριστημένοι από τις γνώσεις, την εργασία και τον χαρακτήρα του κ. Φέστα και αποτέλεσμα της δουλειάς του ήταν η νίκη επί του Παναιτωλικού, η εξαιρετική εμφάνιση στην Ξάνθη ακόμη και με 9 παίκτες, όπου χάσαμε από τα όργια του Λάμπρου και του Γιαννίκου, η εξαιρετική εμφάνιση με τη Λαμία, όπου η Λαμία σε 2 επιθέσεις πέτυχε 2 γκολ από ατομικά λάθη παικτών, η εξαιρετική εμφάνιση με τον ΟΦΗ, όπου η νίκη χάθηκε από την καταπληκτική εμφάνιση του Στρέζου που ανακηρύχθηκε και τερματοφύλακας της αγωνιστικής και την απώλεια απίστευτων ευκαιριών από τους επιθετικούς μας, αλλά και από την εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό, όπου και προηγούμασταν με 0-1 πριν ο Κουμπαράκης αρχίσει να ξεχνάει τι σημαίνει να σφυρίξεις φάουλ υπέρ της ΑΕΛ και την τελική ισοφάριση με αυτογκολ του Γκόλια.

Μας κάνει εντύπωση που ενώ όταν αλλάξαμε εμείς προπονητή έγιναν εκατοντάδες δηλητηριώδη σχόλια για αυτήν την επιλογή μας, εν αντιθέσει με άλλες ΠΑΕ που έχουν αλλάξει 2 και 3 προπονητές και τώρα που οι προπονητές αλλάζουν μέρα παρά μέρα ακόμα και σε σημαντικές και δήθεν σοβαρές ΠΑΕ, αντί να σχολιάζεται αυτό το γεγονός, κάποιοι ανακάλυψαν ότι φεύγει ο κ. Φέστα από την ΑΕΛ.

Αυτές οι ενέργειες δεν μας αποπροσανατολίζουν, απλώς στεναχωριόμαστε γιατί ο Λάμπρου και η παρέα του μας στέρησαν τη νίκη στην Ξάνθη, μας ανάγκασαν να παίξουμε χωρίς τους καλύτερους μας αμυντικούς και μέσους με τη Λαμία (Καρανίκας, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς) και μας ανάγκασαν να παίξουμε με τον Λεβαδειακό χωρίς τον καλύτερο αμυντικό μας μέσο τον Φατιόν, λόγω της 4ης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, και μετά από όλα αυτά η Ξάνθη βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και εμείς στην 11η.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top