Την πρώτη ήττα γνώρισε η ΑΕΛ Ανδρών Βόλεϊ στο πρωτάθλημα με 0-3 σετ στο τυπικά εκτός έδρας ματς από τη συμπολίτισσα Ε.Α.Λ. Μελανά σημεία της διεξαγωγής η ώρα του αγώνα (21:30) καθώς και η μη θέρμανση του γηπέδου παρ όλο που η θερμοκρασία ήταν αισθητά πεσμένη σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ημέρες και η υγρασία άγγιζε το 90%, συνθήκες αντίξοες για οποιαδήποτε ομάδα ή παίκτη σε κλειστό γυμναστήριο στο έτος 2018. Όσο αφορά το παιχνίδι οι Βυσσινί ξεκινούσαν δυνατά με διαφορά έως και πέντε πόντους σε κάθε σετ παρ όλα αυτά η έλλειψη συγκέντρωσης που έφεραν τα πολλά χαμένα σέρβις και τα λάθη στην υποδοχή ήταν αποτέλεσμα μίας πολύ κακής εμφάνισης.
Ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Καλαθάς Νίκος δήλωσε: Δε μπορείς να περιμένεις τίποτα παραπάνω από μία καθαρή ήττα όταν έχεις δωρίσει παραπάνω από ένα σετ σε πόντους με εύκολα λάθη,όπως τα 22 χαμένα σερβίς αλλά και το 37% της υποδοχής χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο.'Όλα αυτά μας αποσυντόνισαν και επηρέασαν τόσο τη συγκέντρωσή όσο και τη ψυχραιμία μας. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα επόμενα ματς και η κακή εμφάνιση αυτή αποτελεί μεν μάθημα αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Τα σετ: 18-25, 23-25, 27-29

Α.Ε.Λ. (Μακρής):  Βουτυρίτσας, Νικητάκης, Μωυσιάδης, Φλώρος, Τριανταφύλλου, Τσιώλης, Βασιλάκος, Δορδοκίδης, Αρχοντής, Καλαθάς, Γρούσπας, Παπαστεργίου, Αλεξόπουλος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top