Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΛ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά ο Γιώργος Παράσχος:
«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπορέσαμε να βγάλουμε από πάνω μας αυτό το άγχος που φαινόταν ακόμα και στην προπόνηση. Πιστεύω ότι από 'δω και πέρα και καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε αισιόδοξοι για το ότι θα ανέβουμε πιο ψηλά. Σήμερα ήταν ένας μονόλογος το παιχνίδι. Αυτό που μας έλλειπε πάλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν το γκολ. Νομίζω πως μπήκαμε με μεγάλη διάθεση. Πρεσάραμε σε όλα τα σημεία του γηπέδου γι' αυτό και η ΑΕΛ δεν μας απείλησε. Νομίζω πως αυτό που μπορούμε να διορθώσουμε είναι η διατήρηση της μπάλας ιδιαίτερα σε οργανωμένες άμυνες και τις κινήσεις χωρίς τη μπάλα, στοιχεία που πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν μέσα από την προπόνηση. Έχω μια αισιοδοξία ότι από 'δω και πέρα μιας και παίζουμε με αντιπάλους πάνω κάτω της ίδιας δυναμικότητας  με εμάς θα πάμε αρκετά καλά.»

Για το άγχος και αν η σημερινή νίκη θα κάνει καλό στην ψυχολογία της ομάδας:
«Ήταν εμφανέστατο το άγχος και δεν σας κρύβω ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια  της προπόνησης είχαμε πρόβλημα στο να πετύχουμε γκολ. Αυτό σίγουρα μας προβληματίζει και γι' αυτό ψάχναμε εναγωνίως μια νίκη όπως η σημερινή για να μπορέσουμε  να αποβάλλουμε το άγχος.  Από δω και στο εξής είμαι σίγουρα αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, ότι θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας και θα παίζουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα.»
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top