Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:
«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι από το πρώτο λεπτό μπήκαμε με στόχο τη νίκη. Θεωρώ ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε. Παρόλα αυτά τη στιγμή που η αντίπαλη ομάδα έμεινε με δέκα, αμέσως προηγηθήκαμε. Αυτό σίγουρα έλυσε τα πόδια, μας βοήθησε να παίξουμε σ' έναν κακό αγωνιστικό χώρο, καλό ποδόσφαιρο και στο γκολ του Ντέλετιτς εκεί τελείωσαν όλα. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, έχουμε τη διακοπή να ηρεμήσουμε αρχικά και να δουλέψουμε στις χαμένες ευκαιρίες, για να έχουμε ακόμη πιο εύκολες νίκες».

Θα κάνει καλό η διακοπή: 
«Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή γιατί βγαίνουμε από μια σειρά σημαντικών και δύσκολων αγώνων. Πήραμε σήμερα αυτό που πραγματικά θέλαμε. Θα μας κάνει καλό γιατί θα δουλέψουμε με καλή ψυχολογία στα αρνητικά μας και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το Φέστα που είπε ότι η ΑΕΛ αρχίζει να δείχνει ομάδα: 
«Τα καλά αποτελέσματα τα φέρνουν η ηρεμία, η ψυχολογία και η διάθεση για καλή δουλειά. Σήμερα κερδίσαμε έναν αγώνα που θέλαμε πολύ. Όταν ένας προπονητής μένει σε μία ομάδα, αρχίζει να μπαίνει ένας κορμός και μέσα από αυτό αποδίδει η ομάδα καλύτερα».

Για το ότι όταν σκοράρει έρχονται για την ΑΕΛ νίκες: 
«Σκοράρω εντός έδρας. Εμένα η δουλειά μου είναι στην άμυνα. Αφού τυχαίνει και βοηθάω και επιθετικά είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν βάζεις ένα γκολ και συνδυάζεται με νίκη όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Επομένως είμαι πολύ χαρούμενος που όταν σκοράρω, κερδίζει η ομάδα, θα το κάνω συχνότερα για να έχουμε πιο πολλούς βαθμούς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top