Ο Γιάννης Κώτσιρας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Α.Ε.Λ. Διαβάστε τι δήλωσε ο ίδιος κατά την παραλαβή του βραβείου του: "Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ειδικά σ' αυτή την δύσκολη κατάσταση που είχαμε βρεθεί, δεν έχει σημασία ποιος θα πασάρει και ποιος θα σκοράρει. Μόνο η νίκη μετράει και να καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε από τα χαμηλά της βαθμολογίας".

Το άγχος ήταν ευδιάκριτο, εσείς πως το ζήσατε αυτό το παιχνίδι μέχρι να έρθει αυτή η νίκη;
"Είναι λογικό να υπάρχει. Τον τρίτο χρόνο που βρίσκομαι εδώ και τα περισσότερα από τα παιδιά οι χρονιές δεν έχουν ξεκινήσει καλά και μας έρχονται στο μυαλό εικόνες αρνητικές και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και νομίζω ότι σιγά σιγά θα αλλάξει η ψυχολογία μας και θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε και αξίζουμε".

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό;
"Δεν θα συμφωνήσω ότι το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Έχουμε αποδείξει ότι και με τις μεγάλες ομάδες τα πάμε καλά. Ίσως να είναι και πιο δύσκολο για μας να αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως ο Λεβαδειακός. Θα προετοιμαστούμε από την Δευτέρα κατάλληλα και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής".

Αφιερώνεις κάπου το βραβείο;
"Στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα γιατί πραγματικά υπήρχε πίεση πριν το ματς".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top