Ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός διεθνών διαστάσεων, με άκρως κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πρόκειται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στη Λάρισα και καλούμαστε όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε δυνατό τρόπο. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και σύσσωμη η οικογένεια του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, την συνδρομή του συλλόγου Selecte 2017 του κου Δημήτρη Πιερουτσάκου που δρα με έδρα το Αίγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση, την συνεργασία της A.n.d. Communication και φυσικά, τις ευλογίες της UEFA, αποδέχθηκαν την πρόκληση της διοργάνωσης ενός #EQUAL GAME, αφιερωμένου ειδικότερα στη μάχη που δίνει εδώ και μήνες για τη ζωή της η μικρή Λαρισαία, Ελένη Μαβίδη, συγκινώντας το πανελλήνιο και όχι μόνο!!!
Η καμπάνια του #EQUAL GAME (equalgame.com) αποτελεί την εξέλιξη του προηγούμενου UEFA RESPECT drive «No to Racism» και σχετίζεται με τη μόνιμη μάχη της UEFA, σε συνεργασία με τη FARE, εναντίον του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων. Αυτό άλλωστε σημαίνει και το #EQUAL GAME... Ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμμετέχουν και να το χαίρονται όλοι, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, από πού προέρχονται και  πόσο καλά παίζουν... Και φυσικά, ότι το ποδόσφαιρο είναι εδώ για να επιστρέψει στην κοινωνία την δυναμική που του δίνει...

*ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ*
Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής υπάρχει ήδη προς τον οργανισμό Save Moras, αλλά και κάθε άλλον οργανισμό ή σύλλογο κι επώνυμο ή ανώνυμο αθλητή ή μη, που δραστηριοποιείται στην Λάρισα και θέλει να στείλει ενεργά μαζί με τους διοργανωτές το μήνυμα της εκδήλωσης για ισότητα σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας ταυτόχρονα την 3χρονη Ελένη να βγει οριστικά νικήτρια απ’τον ατέρμονο αγώνα της!!!
Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν οι σχετικές προγραμματικές επαφές προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαίρου και ευρύτερα του αθλητισμού της χώρας.
Λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή μορφή και τους τρόπους συμμετοχής στη διοργάνωση, που για την ακρίβεια θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ, θα γίνονται γνωστές σε τακτά διαστήματα με νεότερα δελτία Τύπου, καθώς φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να γίνει η Λάρισα σημείο αναφοράς της καμπάνιας #EQUAL GAME, εκπληρώνοντας στο ακέραιο τον σκοπό της.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top