Με το... μαχαίρι στο λαιμό είναι οι μισές ομάδες της Super League με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος που έχουν «πληρώσει» και κινδυνεύουν να «πληρώσουν» ακόμη πιο ακριβά στη συνέχεια τη συνήθεια των οπαδών τους να ανάβουν  πυρσούς και καπνογόνα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα, έξι ΠΑΕ είναι στο όριο, άλλες δύο το ξεπέρασαν και κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με ποινή έδρας για τη συγκεκριμένη... συνήθεια, εφόσον επαναληφθεί στο μέλλον και προκληθεί έστω και ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.
Για την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ Γιάννινα ο λόγος. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, το έχουν περάσει ήδη, καθώς οι πράσινοι μετρούν πέντε τιμωρίες και οι ασπρόμαυροι τέσσερις, αλλά την έχουν γλιτώσει, καθώς δεν υπήρχε διακοπή στον αγώνα.
Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος και ΑΕΛ έχουν από μία τιμωρία, ενώ μόνο ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός έχουν καθαρό…  ποινικό μητρώο.
Συνολικά, δηλαδή, οι 11 από τις 16 ΠΑΕ έχουν βγάλει λεφτά από το ταμείο τους, έστω και μία φορά, για το συγκεκριμένο παράπτωμα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top