Στους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ για το Σαββατοκύριακο ο απολογισμός δεν ήταν θετικός. Την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα των Νέων ΑΕΛ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ αντιμετώπισε εκτός έδρας στην Καρδίτσα τον τοπικό Απόλλωνα. Οι μικροί παρόλο τις σημαντικές απουσίες πάλεψαν και έδειξαν καλά στοιχεία. Η μεγάλη ευστοχία σε τρίποντα των αντιπάλων καθώς και η έλλειψη εμπειρίας ήταν σημαντικά στην εξέλιξη του σκορ. Οι μικροί πήρανε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έδειξαν μεγάλη βελτίωση σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού και άρχισαν να αντιλαμβάνονται το πρωταγωνιστικό τους ρόλο.

Απόλλων Καρδίτσας - Νέοι ΑΕΛ 88-46
Δεκάλεπτα: 25-11, 45-20, 70-34, 88-46.
Νέοι ΑΕΛ(Αμδίτης-Βαγιόπουλος) Οικονόμου , Ρούγκας 3, Καναβούρας 2, Γαβρογιάννης 8, Τσέλιος 15, Τσιάκαλος, Τσιγάρας 8, Γαρδίκης 2, Ραχμάνης 8.

Την Κυριακή το μεσημέρι έγινε και η αναμέτρηση του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕΛ όπου οι Νέοι ΑΕΛ αντιμετώπισαν τον Αστέρα Λάρισας. Η προφύλαξη των τραυματιών (3) καθώς και η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν η βασική αιτία της κακής απόδοσης της ομάδας. Ο χρόνος συμμετοχής και η εμπειρία μέσα από ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ιδανικά είναι κέρδος για τα παιδιά που αν και μικρότερα ηλικιακά συμμετέχουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Aστέρας - Ν. ΑΕΛ 78-43
Δεκάλεπτα: 17-6, 46-13, 66-24, 78-43.
Ν. ΑΕΛ (Οικονόμου) Σπυρούλης, Δούκας, Κοντός , Κωτούλας , Κανάκης , Αναγνωστόπουλος , Φασλής , Λαδίκας , Μπακάλης, Ταμπάρης.

Συνεχίζουμε δυνατά με περισσότερο πάθος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top